Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 36.511
- 62.719
- 3.473
CAN ABİ 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

gs tarihinin f/p olarak en kötü transferiNormal değil de kimseyi de satamıyorlar belki böyle bir yöntem geliştirilebilir diye dedim.
Yoksa Lemina zaten as oyuncu gibi hatta stoper bölgesinin alternatifi. Bir 23 yaş üstünü böyle kullanmak lazım.
Aklımda biri var da 35 milyon para saydık, 6 milyon maaş verdik. Yoksa zaten sahaya çıkamıyor en uygunu o maç sayısına bakarsak.
100 bin euro arttırmıştır o .
merak ettiğim bir konu
Jorge Mendes falan yazılıyor çiziliyorda bu transferde hiç Gardi kartını oynadık mı yoksa komisyon ödemekten bıktı mı yönetim ona.
Toksikliğin dibini gören başımızdaki hainlerdir.Milyon tane taraftar var.genelleme yapmak anlamsız.Ama aklı başındada çok taraftar var.Herşeyi görüyor.Zaten başımızdakiler öyle rezil ki ortalama zekaya sahip taraftarda farkına varabiliyor gelişen olayların.Hocam benim dediğim leao sarr vs değil
Gs taraftarı toksikliğin dibini gördü. İsmi çıkan her topçuya çöp muamelesi yapması, sanki futboldan bir halt anlıyorlarmış gibi etiket yapıştırmaları vs iyice yoldan çıkılmış durumda
Gardi yerine kendi tanıdıkları menajerleri zengin etme derdine düşmüşlermerak ettiğim bir konu
Jorge Mendes falan yazılıyor çiziliyorda bu transferde hiç Gardi kartını oynadık mı yoksa komisyon ödemekten bıktı mı yönetim ona.
i.sarr lpoolda 20 gol 20 asist de yapsa bizim için doğru transfer değildi o paralara
çıldırmayalım

Anlarız birkaç gün sonra, bu yönetimden zaten bir halt olmaz. Mahalle bakkalına çırak alır gibi yönetim kurulu oluşturuyorgörmüştüm bunu hatırlıyorum ama bitirirdi bu adam çoktan bu süreçte yahu.