Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Bu anket kapanacak: .
napoli sana direndi kazandı.
adamlar kendileri adına doğruyu yapıyor.
Yok ya bunların tutumu değişiyor. Napoli en başından beri neyse oydu ve teminat işi harici fazla yormadı. Milan bir ara 40 seviyesine indiği söylenmişti, Mendes mi dedi ben size alıcı bulacağım diye ne olduysa yine 50-60 bandına çıkıldı. Şimdi Aston Villa üzerinden haber salıp duruyorlar.

Bizim elimiz güçlü olmalıydı oyuncusunu son hafta yüksek bonservis istemesine rağmen muhakkak satmak zorunda olan bir takıma karşı. Tam tersi oldu. Dursun sanıyordu ki son gün kiralarım ben bunu.

vay be yine langistemiyoruz tt olmus

İtalyan kulüplerinden futbolcu almak çok zor.

İstediğin kadar son günü bekle ret çek herifler satmak istedikleri belli adamda bile sonuna kadar tok satıcıyı oynayıp istediği fiyata getiriyorlar işi.

Ali nacinin diline camavinga yapışmış haberiniz olsun

Brunoya o para gömülmediği için sinyal çakıyorlar

Şu son 3 gündür psikolojim trossardın psikolojisinden bile daha kötü durumda

İletişimin de önemi var tabii. Biz 40-50 milyonluk transferde daha kulüpler arası iletişim kurmadık, aracılar ile halletmeye çalışıyoruz işi.

Görüşmeye gidecekler ama gidemiyorlar boş döneriz korkusuyla.

Yav adamlar vermiyor işte adamların derdi 45+15 almak 60 istiyor adamlar açıkça belli ediyorlar 45 veriyoruz astona Galatasaray 45 veriyor diye haber gönderiyorlar kızıştırmaya çalışıyorlar ve vermeyeceklerde işin içine feneri de dahil edecekler cl kalırsa bunun farkında onlar görürsünüz bunuda en son 50 milyon keş paraya bitecek bu transfer daha azına bitmez
Valla hacı onlar mı vermiyor, Dursun mu almak istemiyor ama her ne oluyorsa orasında değil artık millet. Sadece Leao değil, Leao olmaz başkası olur, yav koskoca 3 ay bitti, Avrupa listeleri verilecek, kadroya bakıyorsun hâlâ yok yok yok. Şahsen şu saatten sonra 50-60 falan da umrum değil, zerre ilgilenmiyorum. Bu takım adam edilsin de nasıl edilecekse edilsin. Bir bildiğim var diye son günlere bırakırsan olacağı bu keza. Ha diyelim aldın hadi Leao'yu, diğer mevkiler nerede ? 1 Leao alıp gerisini geçiştiremeye çalışırsa çok yanılır, daha bu işin lelesi var.

İletişimin de önemi var tabii. Biz 40-50 milyonluk transferde daha kulüpler arası iletişim kurmadık, aracılar ile halletmeye çalışıyoruz işi.

Görüşmeye gidecekler ama gidemiyorlar boş döneriz korkusuyla.
sanmam - erden timur gibi isteyerek ve ilgilenerek yapan yok işini. dediğin gibi sürekli aracı - yani aradaki herkes kendi payını da koyarak görüşüyordur bol bol.

eminim yani milan 1 M eurosunu medyaya bile dağıtabilir . sürekli yüksekten haber basıyorlar 1.5 aydır.

Millet haklı, sadece Ugochukwu ve Batrakov'u almışken kimse Lang'ı beğenmez.

Takımı kendine getirecek, ligin kaderini etkileyecek en azından bir adam beklememiz gayet normal

Leao CL de bize zerre yaramayacak topçu

Leao gibi takım oyunu oynamayan pas vermeyen bire bir patlayıcı adamı anca İtalyan takımları gibi alan savunması yapıp sürpriz çıkışlarını kontratları planlarsak CL de fayda alırız

Bizim gibi ön alan presi yapan takımda Zaha pozisyonuna düşer CL de. Presi aksatır
Zar zor pres yaparsın topu kaparsın pas vermez pozisyonu mundar eder

Ama ligi kırabilir çünkü direkt driblingi çok etkili alan savunamayan pozisyon almasını bilmeyen tsl ekiplerinde birebir tutacak adam yok Leaoyu

O nedenle 45M TSL de şampiyon olmak için saçma bir harcama

Work rate oranı osimhenin 10 da biri olan adama 45M vermek çılgınlık

Üstelik topsuz koşuyu çok sevmediği için bizim orta sahayı rakip sahaya yıkmada rahatlatmaz

Dünyada bu kadar kanat oyuncusu varken bir iki tane isme takılı kalmak tam bir ahmaklık. Ki orta saha öncelik olması gerekirken. Rezil bir dönem yaşıyoruz.

fenerliler yarın her türlü mutlu olacak elenirlerse aziz hemen birini indirir yıllardır yaptığı şey

leao sarr bilmem ne farketmez çoğu iyi oyuncular

ama beni en çok şaşırtan şey nasıl oldu da bu transfer döneminin en büyğk transfer operasyonu en çok para harcanacak yeri kanat oldu

15 gün önce burda da herkes kanattan önce orta saha santrafor stoper diyordu ama bir anda kanıksadık

istediğin kadar al kanadı bu orta saha ile bu stoper eksiği ile kan alırlar şampiyonlar liginde

ama beni en çok şaşırtan şey nasıl oldu da bu transfer döneminin en büyğk transfer operasyonu en çok para harcanacak yeri kanat oldu

15 gün önce burda da herkes kanattan önce orta saha santrafor stoper diyordu
okan hoca söylemlerinde hücum tarafını gösterince (çorum maçı sonrasıydı galiba) ben pes ettim.

Geri
Üst Alt