- 1 Ağustos 2009
- 47.510
- 50.016
- 4.878
biz küskün cimbomlularızSİZ kimsiniz ?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz küskün cimbomlularızSİZ kimsiniz ?![]()
Yok ya bunların tutumu değişiyor. Napoli en başından beri neyse oydu ve teminat işi harici fazla yormadı. Milan bir ara 40 seviyesine indiği söylenmişti, Mendes mi dedi ben size alıcı bulacağım diye ne olduysa yine 50-60 bandına çıkıldı. Şimdi Aston Villa üzerinden haber salıp duruyorlar.napoli sana direndi kazandı.
adamlar kendileri adına doğruyu yapıyor.
beklentiyi fırlatırsan yukarıları - oyuncudan bağımsız kimse tatmin olmaz .vay be yine langistemiyoruz tt olmus
Valla hacı onlar mı vermiyor, Dursun mu almak istemiyor ama her ne oluyorsa orasında değil artık millet. Sadece Leao değil, Leao olmaz başkası olur, yav koskoca 3 ay bitti, Avrupa listeleri verilecek, kadroya bakıyorsun hâlâ yok yok yok. Şahsen şu saatten sonra 50-60 falan da umrum değil, zerre ilgilenmiyorum. Bu takım adam edilsin de nasıl edilecekse edilsin. Bir bildiğim var diye son günlere bırakırsan olacağı bu keza. Ha diyelim aldın hadi Leao'yu, diğer mevkiler nerede ? 1 Leao alıp gerisini geçiştiremeye çalışırsa çok yanılır, daha bu işin lelesi var.Yav adamlar vermiyor işte adamların derdi 45+15 almak 60 istiyor adamlar açıkça belli ediyorlar 45 veriyoruz astona Galatasaray 45 veriyor diye haber gönderiyorlar kızıştırmaya çalışıyorlar ve vermeyeceklerde işin içine feneri de dahil edecekler cl kalırsa bunun farkında onlar görürsünüz bunuda en son 50 milyon keş paraya bitecek bu transfer daha azına bitmez
sanmam - erden timur gibi isteyerek ve ilgilenerek yapan yok işini. dediğin gibi sürekli aracı - yani aradaki herkes kendi payını da koyarak görüşüyordur bol bol.İletişimin de önemi var tabii. Biz 40-50 milyonluk transferde daha kulüpler arası iletişim kurmadık, aracılar ile halletmeye çalışıyoruz işi.
Görüşmeye gidecekler ama gidemiyorlar boş döneriz korkusuyla.
Cok dile düştü bu is
okan hoca söylemlerinde hücum tarafını gösterince (çorum maçı sonrasıydı galiba) ben pes ettim.ama beni en çok şaşırtan şey nasıl oldu da bu transfer döneminin en büyğk transfer operasyonu en çok para harcanacak yeri kanat oldu
15 gün önce burda da herkes kanattan önce orta saha santrafor stoper diyordu