Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Bu anket kapanacak: .
Başkanım size Portekizli (Leao, Bruno) ve Fransız (Camavinga) topçuları getirmeye çalışıyor, siz Senegalli kabile üyeleri transfer edilmedi diye yaygara koparıyorsunuz. Nankör bu Galatasaray taraftarı (!)

Leao CL de bize zerre yaramayacak topçu

Leao gibi takım oyunu oynamayan pas vermeyen bire bir patlayıcı adamı anca İtalyan takımları gibi alan savunması yapıp sürpriz çıkışlarını kontratları planlarsak CL de fayda alırız

Bizim gibi ön alan presi yapan takımda Zaha pozisyonuna düşer CL de. Presi aksatır
Zar zor pres yaparsın topu kaparsın pas vermez pozisyonu mundar eder

Ama ligi kırabilir çünkü direkt driblingi çok etkili alan savunamayan pozisyon almasını bilmeyen tsl ekiplerinde birebir tutacak adam yok Leaoyu

O nedenle 45M TSL de şampiyon olmak için saçma bir harcama

Work rate oranı osimhenin 10 da biri olan adama 45M vermek çılgınlık

Üstelik topsuz koşuyu çok sevmediği için bizim orta sahayı rakip sahaya yıkmada rahatlatmaz
O press saçmalığından dolayı millet geberiyor. sara şut atmayı unuttu. Hakan gelirse şut atmayı unutur geyikleri yapılıyor. Acaba dünyada bizim taraftar kadar press olayına takılan var mı ? Kimin adı geçse press yapar mı muhabbeti geçiyor.

İşin içine jorge mendes gibi çakalları sokup fiyat düşürmeye çalışan tek kulüp biziz galiba:ddddd Bide kimsenin teklif yapmadığı adama biz neden 40-50 bandında teklif veriyoruz anlamış değilim. Neyin fiyatını düşürüyoruz zaten seneye 10 a okutacak takım bulamazlar. Birileri para falan götürüyor aradan başka açıklama bulamıyorum.

Transferde basarili olmak icin planlamada oncelikle kadronu ayarlaman gerekir.Orta saha u-23 olmaz Lemina ile sozlesme yenilemeyip Pape Mata Sarri alsaydin hem Leminaya ihtiyac kalmaz hem Lesleye 3.6 maas vermezdin.Leao yu kanata almis olsan ayni zamanda u-23 hakkinda Batrakov forvet ve defans oyuncusu cekebilirdin.Yerli oyuncu olarak da Hakan Calhanoglu ceker kapatirdin.

Gs önde basar press yapar muhabbeti yayılmış kim uzun oynasa patlıyoruz.
Set oynayamıyoruz bizim en büyük problemimiz top tutacak tempoyu ayarlayacak oyuncu Grubu yok.

İşin içine jorge mendes gibi çakalları sokup fiyat düşürmeye çalışan tek kulüp biziz galiba:ddddd Bide kimsenin teklif yapmadığı adama biz neden 40-50 bandında teklif veriyoruz anlamış değilim. Neyin fiyatını düşürüyoruz zaten seneye 10 a okutacak takım bulamazlar. Birileri para falan götürüyor aradan başka açıklama bulamıyorum.
Bu arada, Mendes'i devreye sokan benim anladığım kadarıyla Milan

O press saçmalığından dolayı millet geberiyor. sara şut atmayı unuttu. Hakan gelirse şut atmayı unutur geyikleri yapılıyor. Acaba dünyada bizim taraftar kadar press olayına takılan var mı ? Kimin adı geçse press yapar mı muhabbeti geçiyor.
Tamam da pas oyununa ne zaman geçti takım benim haberim yok görmedim. Leao ya uygun bir oynatmıyor Okan hoca

Taraftarda istediği oyun için topçu alırız Okan hoca oyununu değiştirmek zorunda kalır diye bir fantezi var ama sanmıyorum.

O dediğin pas oyunu ile bodo gibi takımları yenemezsin hem alışık değiliz hem de çok sürer adapte olmamız

Mundar olur osimhenler leaolar

Tamam da pas oyununa ne zaman geçti takım benim haberim yok görmedim. Leao ya uygun bir oynatmıyor Okan hoca

Taraftarda istediği oyun için topçu alırız Okan hoca oyununu değiştirmek zorunda kalır diye bir fantezi var ama sanmıyorum.

O dediğin pas oyunu ile bodo gibi takımları yenemezsin hem alışık değiliz hem de çok sürer adapte olmamız

Mundar olur osimhenler leaolar
İşte sıkıntı orada yıllardır hala aynı oyunu oynuyoruz. Avrupa maçında bi maçta 2-3 farkla önde olsak bile ben rahat olamıyorum.

Ani çok haber duyacağız ayrılık gelen

Şaşırmayın sakın olun

Şu anki bıkkınlık tutulma enerjisi

Ben bittim valla

Ani çok haber duyacağız ayrılık gelen

Şaşırmayın sakın olun

Şu anki bıkkınlık tutulma enerjisi

Ben bittim valla
broly-vegeta.gif

daha önce hiç ban yemedim, ban yiyince forumu okumaya devam edebiliyor muyuz?

Sarr isyan çıkar da kiralayalim saygısızlık yap hocana oglum

Anca öyle olur o vakit

Yeni kurala en uygun isim Singo
Geçen sene ligde neredeyse 0 etki etti.
3 fener maçı yoktu
1 bjk yarıda bıraktı diğerinde yoktu.
Neredeyse Ekim Mart arası yoktu. Ondan sonra şampiyonluk maçlarında yoktu vs vs
Oraya u23 çekip Singo yazılmasın.

Geri
Üst Alt