Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Bu anket kapanacak: .
Ali Naci Küçük: "Ben size Leao için yapılan yeni teklifi söylüyorum;

• 45 M€ bonservis
• 10 M€ bonus
• 12 M€ maaş + bonus"
money-fire.gif

kanada garry rodriguez veya bruma tarzı bir u23 alınıp asıl operasyon orta sahaya yapılmalıydı

maalesef ne teknik heyetimiz sahaya baktığında gerçekleri görüyor ne de işten anlayan hatta iyi niyetli bir yönetimimiz var

100 milyonu öyle ya da böyle kanada gömecekler

Gelen ortasaha kicimiza yapışıyor resmen

Aga fernando paşa paşa gitti hem de son sezonu sakatlıktan dususteyken yav

Fatih hoca 8 oynattı herifi olmuyo diye herif katkısını da verdi maç seçmedi bu hergeleler gibi

kanada garry rodriguez veya bruma tarzı bir u23 alınıp asıl operasyon orta sahaya yapılmalıydı

maalesef ne teknik heyetimiz sahaya baktığında gerçekleri görüyor ne de işten anlayan hatta iyi niyetli bir yönetimimiz var

100 milyonu öyle ya da böyle kanada gömecekler
Hocam bize hem ndiaye hem rodrigues lazım acikcasi

UCL'de kuralar çekildikten sonra fikstür 1 - 2 gün sonra mı oluyordu?
Bizim fırsatçılar bu sefer fikstürü bekleyelim diye zaman kazanmaya çalışır. Bunlardan her şey beklenir

o teklif falan yalan bu arada o paraya milan yarın yollar tüm italyan basını yazardı.Bu ali dursun lang'ı getirmek için oyunlar yapıyor konusuna katılıyorum 15 gün önce falan da dedim birileri ayaklar çeviriyor langı kitlemek için bize

o teklif falan yalan bu arada o paraya milan yarın yollar tüm italyan basını yazardı.Bu ali dursun lang'ı getirmek için oyunlar yapıyor konusuna katılıyorum 15 gün önce falan da dedim birileri ayaklar çeviriyor langı kitlemek için bize
Lang daha çok kendini kitliyo hocam

Rowe atalanta yaparsa lang ajax olur bence

Yarın kura çekimi bittikten sonra Dursun Özbek: Fikstür çekimini de bekleyelim.

Geri
Üst Alt