- 16 Haziran 2010
- 206.313
- 159.180
- 6.838
Mallık açısından, güya zaman kazanıyorlarAbi ne açıdan peki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mallık açısından, güya zaman kazanıyorlarAbi ne açıdan peki
Sarr için 60 milyonluk teklif reddedilmiş, dursun yapacağın işe..
Hard gelirse bosuna mi dicekler? Kolay gelirse bu takim yeter mi?CL kurasini bekliyorlar ciddi ciddi , o yuzden transfere kafa yoramiyorlar![]()
Ali Naci Küçük: "Ben size Leao için yapılan yeni teklifi söylüyorum;
• 45 M€ bonservis
• 10 M€ bonus
• 12 M€ maaş + bonus"
rahat bir 91.000.000 gayme girecek dursunumaAli Naci Küçük: "Ben size Leao için yapılan yeni teklifi söylüyorum;
• 45 M€ bonservis
• 10 M€ bonus
• 12 M€ maaş + bonus"
YuhAli Naci Küçük: "Ben size Leao için yapılan yeni teklifi söylüyorum;
• 45 M€ bonservis
• 10 M€ bonus
• 12 M€ maaş + bonus"
Kolay kura diye imkan yok, ben denedim simulasyondan.Hard gelirse bosuna mi dicekler? Kolay gelirse bu takim yeter mi?
Bu nasi is
Hocam bize hem ndiaye hem rodrigues lazım acikcasikanada garry rodriguez veya bruma tarzı bir u23 alınıp asıl operasyon orta sahaya yapılmalıydı
maalesef ne teknik heyetimiz sahaya baktığında gerçekleri görüyor ne de işten anlayan hatta iyi niyetli bir yönetimimiz var
100 milyonu öyle ya da böyle kanada gömecekler
UCL'de kuralar çekildikten sonra fikstür 1 - 2 gün sonra mı oluyordu?
Bizim fırsatçılar bu sefer fikstürü bekleyelim diye zaman kazanmaya çalışır. Bunlardan her şey beklenir
Lang daha çok kendini kitliyo hocamo teklif falan yalan bu arada o paraya milan yarın yollar tüm italyan basını yazardı.Bu ali dursun lang'ı getirmek için oyunlar yapıyor konusuna katılıyorum 15 gün önce falan da dedim birileri ayaklar çeviriyor langı kitlemek için bize