- 12 Şubat 2010
- 5.212
- 1.427
- 1.748
Bunu biz ederiz de A. Madrid bize hayatımızda görmediğimiz s**tiri çeker.Juan Alvarez kiralık 30m euro + sezon sonu 45m euro verirsen bonservisi senin.
maaş 15m euro
Olası sözleşme 4+1
kabul mü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu biz ederiz de A. Madrid bize hayatımızda görmediğimiz s**tiri çeker.Juan Alvarez kiralık 30m euro + sezon sonu 45m euro verirsen bonservisi senin.
maaş 15m euro
Olası sözleşme 4+1
kabul mü?
kendi istemiyodurDegildir, hic sanmiyorum.
Cok destek bulmasi lazim iceride.
bu sefer doueyı alıp jelerti caktık hocamEmre Mora 4-0 macin en kotusu
![]()
sonra fb sampiyonlugu izlerdik
Galatasarayi seviyor cunku.kendi istemiyodur
erden başkan neden kendini strese soksun
Osimhen’e birşey olsa bizi Demirovic’in kurtarmayacağı kesin.Demirović için sıcak değilim ama forvet lazım bize, Osimhen'e Allah korusun birşey olsa yandık komple. Şuan yoruldugunda kimseyi sahaya suremiyoruz.
Yoksa ana hedef bu paralara Leao olmalı o olmazsa Sarr gibi fişek herif gelsin. Ama forvet de lazim öyle ya da böyle, parasını konuşmaktan bıktım şahsen.
3 ay beklemekten sıkıldım..
hocada benım gibi düşünüyorAli Naci Küçük: "Okan Hoca, Ismaila Sarr hamlesiyle hücumdaki tüm açıkları kapatmayı hedefliyor. Sarr transferinin gerçekleşmesi halinde Sane'nin yedek kulübesine gideceğini düşünüyorum."
Oulai de sıçıyor gibi, 11 bile oynatmamışlar.Emre Mora 4-0 macin en kotusu
![]()
Çapsızlar oyunculara zorla küfür ettirecekler.Yalnız en ufak olumsuzlukta özellikle skorda geri düşersek o stad olumsuzluktan yıkılır.
Hem yönetim hem de bazı futbolcular direk feci şekilde ıslıklanır.
Bu düşünceden dolayı ikiyüzlülük de yapanlar var mesela, aynı kişiler Başkana transfer yapsana diyerek. Sanki bizimkiler bu konuda cok becerikli de bu saatten sonra hem maliyeti cok süper hemde cok klas oyuncu bulup getirebilecek.Birinin ısrarla transfer talep ediyor olması; beğenmediği veya maliyetini saçma bulduğu transferi eleştirmesine ya da istememesine engel değildir. Haklı veya haksız burası bu fikirler dile getirilsin diye var. Adam kendi beğendiği veya mantıklı bulduğu oyuncuların her birine 100m bile olsa verilsin ister, beğenmediği saçma bulduğu adama teklif edilen 20m'a "çüş" der, yapmayın der, saçma der... %100 hakkıdır iki fikrini aynı anda dile getirmek...
Seneye fırsat dogar mıOulai de sıçıyor gibi, 11 bile oynatmamışlar.
Acilen toreyrayi almaları lazimOulai de sıçıyor gibi, 11 bile oynatmamışlar.
Saat 23:42 de nasil dinliyorsun su adami yav.Ali Naci Küçük: "Okan Hoca, Ismaila Sarr hamlesiyle hücumdaki tüm açıkları kapatmayı hedefliyor. Sarr transferinin gerçekleşmesi halinde Sane'nin yedek kulübesine gideceğini düşünüyorum."
Galatasaray taraftarı tıpkı fbliler gibi toksikleşti.Yabancı sınırında sıkıntı olmasa çok iyi yedek olurdu Demirovic. Sadece kontenjandan dolayı ilk 11 olmayacak adama harcamak yanlış bence. Oyuncunun kalitesinde sıkıntı ne tam olarak? Gerçek manada soruyorum bunu çok izlediğim ligde değil sonuçta? Hem istatistikler hem fiziksel oyunu falan bize uygun geliyor gibi.