Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    140
  • Bu anket kapanacak: .
Emre Mora 4-0 macin en kotusu 🤦
b820eb52ee976948d4332a84e0b48112.jpg
bu sefer doueyı alıp jelerti caktık hocam

Demirović için sıcak değilim ama forvet lazım bize, Osimhen'e Allah korusun birşey olsa yandık komple. Şuan yoruldugunda kimseyi sahaya suremiyoruz.

Yoksa ana hedef bu paralara Leao olmalı o olmazsa Sarr gibi fişek herif gelsin. Ama forvet de lazim öyle ya da böyle, parasını konuşmaktan bıktım şahsen.

3 ay beklemekten sıkıldım..
Osimhen’e birşey olsa bizi Demirovic’in kurtarmayacağı kesin.

Aksine ilk kritik gol kaçırdığı maçta puan kaybettiğimiz an ciddi tepkiler gelecek.

Bazı oyuncular gelmeden kaybediyor mevcut konjonktürden dolayı, Lesley gibi olur o da.

Buna Sarr da dahil, 40-50ye alsan bu mu 40-50lik adam diyecekler adım gibi biliyorum, o parayı verdiğin adam direkt 11de 50 maça çıkıp düzenli katkı vermeli çünkü.

Bruno, Leao isimleriyle aylarca taraftar oyalarsan sonu da böyle olur.

şu demirovic denen çöpe 23 vereceğine , tel'e falan para vereceğine git 60ı sarra ver hem kanatta oynar hem osi olmadığında forvet de oynar.Demirovicle de arasında 20 gömlek falan vardır zaten.Demirovic çöpüne verilecek 23ün zararı sarr'a verilecek 60tan fazla olur

Birinin ısrarla transfer talep ediyor olması; beğenmediği veya maliyetini saçma bulduğu transferi eleştirmesine ya da istememesine engel değildir. Haklı veya haksız burası bu fikirler dile getirilsin diye var. Adam kendi beğendiği veya mantıklı bulduğu oyuncuların her birine 100m bile olsa verilsin ister, beğenmediği saçma bulduğu adama teklif edilen 20m'a "çüş" der, yapmayın der, saçma der... %100 hakkıdır iki fikrini aynı anda dile getirmek...
Bu düşünceden dolayı ikiyüzlülük de yapanlar var mesela, aynı kişiler Başkana transfer yapsana diyerek. Sanki bizimkiler bu konuda cok becerikli de bu saatten sonra hem maliyeti cok süper hemde cok klas oyuncu bulup getirebilecek.

Kısaca bir tercih yapılması gerekiyor, ya parası neyse al gel istediğin adamı ya da susup olan bitenleri kabul edeceksin.

hem sağ bek hem stoper diye 2sinde de oynayamayan kötürümü soktu sn. hoca

şimdi hem forvet hem kanat diye 2 yıllık kontra topçusunu sokacak hrld

Ali Naci Küçük: "Okan Hoca, Ismaila Sarr hamlesiyle hücumdaki tüm açıkları kapatmayı hedefliyor. Sarr transferinin gerçekleşmesi halinde Sane'nin yedek kulübesine gideceğini düşünüyorum."
Saat 23:42 de nasil dinliyorsun su adami yav.

Yan saclari tepesinden daha seyrek , sallayarak oylesine takilan , konusurken bosuna kalem hareketiyle bir halt gibi gorundugunu zanneden ama kac kanalda cikip parasina bakan bir herif.

Yabancı sınırında sıkıntı olmasa çok iyi yedek olurdu Demirovic. Sadece kontenjandan dolayı ilk 11 olmayacak adama harcamak yanlış bence. Oyuncunun kalitesinde sıkıntı ne tam olarak? Gerçek manada soruyorum bunu çok izlediğim ligde değil sonuçta? Hem istatistikler hem fiziksel oyunu falan bize uygun geliyor gibi.
Galatasaray taraftarı tıpkı fbliler gibi toksikleşti.

Osimhen başlığı duruyor orada. 2-3 maç formu düştü diye thiamla aynı kefeye ciddi ciddi koyan adamların fikirlerini önemsemeyin. Vallaha dursun az bile yapıyor bu kitleye

Demirovice gelirsek adam taş gibi forvet. 3 maç sonra burada çöp çekenleri göreceğiz. Gelirse tabi

Geri
Üst Alt