Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    140
  • Bu anket kapanacak: .
osimhenin küsme ihtimali korkutuyor

yoksa transfer yapamama beceriksizliği ile bu dönemi kapatmak yönetimin stada gelemediği olağanüstü kongre imkanının kasıma kadar mümkün olduğu bir dönemi başlatır da osimhen muhtemelen böyle olursa gitmek ister

demirovic denildigi gibi mac boyu bogusan, eforlu baski yapan biriyse bizim stadda sevilecektir.

kulturel olarak yuksek enerjili, hirsli ama o nabizla cok da kaciran forvetleri seven, ekstra destekleyen bir yapimiz olmustu daima. diagne’yi bile hayvan gibi itti taraftar.

osimhenin küsme ihtimali korkutuyor

yoksa transfer yapamama beceriksizliği ile bu dönemi kapatmak yönetimin stada gelemediği olağanüstü kongre imkanının kasıma kadar mümkün olduğu bir dönemi başlatır da osimhen muhtemelen böyle olursa gitmek ister
Osimhen seneye zaten gider ama devre arası da gitmek isteyebilir acikcasi

Sen Barış için 1 lira indin mi adamların Barış’ı için indirim bekliyorsun.

Olmayacak saçma sapan işlerin peşinden koşuyorlar Aziz’in mamalı Fenerli menajerlerinin olur diye bilerek önerdiği isimler için.

Bunun için en azından Galatasaray menfaatine çalıştığını bildiğimiz Gardi küstürlüyor, Okan Hoca eziliyor ve iyi kötü transfer yapabilen o kadar sponsor ve bedelli sermaye arttırımı yapan Kavukçu.

İç hesaplaşmaları bırakın. Serdar Güzelaydın’a İbtajim Seten’in fikirlerine yer var Galatasaray taraftarına, hocasına ve yöneticisine mi yok.

Yoksa bunun adı ihanettir. En hafif tabirle de ego seline kapılmaktır.

Erden Timur’a yakın diye Gardi’yi devre dışı bırakmak için çabalamayı bırakın. Adam bize Osimhen dahil 4 yılın şampiyon takımını kurdu.

Torreira
Mertens
İcardi
Osimhen

Olmasa al şampiyon olurdun 1 sene bile.

Yan saçları tepesinden daha seyrek ne yav jdjds
1000062119.webp

Dursun klübü batırmadan gitmez.Bu klübün başkanıda sportif direktörüde hocasıda benim triplerine fena halde girmiş güç zehirlenmesi arş seviye.

Sen Barış için 1 lira indin mi adamların Barış’ı için indirim bekliyorsun.

Olmayacak saçma sapan işlerin peşinden koşuyorlar Aziz’in mamalı Fenerli menajerlerinin olur diye bilerek önerdiği isimler için.

Bunun için en azından Galatasaray menfaatine çalıştığını bildiğimiz Gardi küstürlüyor, Okan Hoca eziliyor ve iyi kötü transfer yapabilen o kadar sponsor ve bedelli sermaye arttırımı yapan Kavukçu.

İç hesaplaşmaları bırakın. Serdar Güzelaydın’a İbtajim Seten’in fikirlerine yer var Galatasaray taraftarına, hocasına ve yöneticisine mi yok.

Yoksa bunun adı ihanettir. En hafif tabirle de ego seline kapılmaktır.

Erden Timur’a yakın diye Gardi’yi devre dışı bırakmak için çabalamayı bırakın. Adam bize Osimhen dahil 4 yılın şampiyon takımını kurdu.

Torreira
Mertens
İcardi
Osimhen

Olmasa al şampiyon olurdun 1 sene bile.
Sen nerdesin niye gelmiyorsun buluşmalara?

leaoyu hiç istemiyodum ama havada kaparım şu an 35-40a vallahi

rezil kepaze şeyler konuşuluyor

Osimhen’e birşey olsa bizi Demirovic’in kurtarmayacağı kesin.

Aksine ilk kritik gol kaçırdığı maçta puan kaybettiğimiz an ciddi tepkiler gelecek.

Bazı oyuncular gelmeden kaybediyor mevcut konjonktürden dolayı, Lesley gibi olur o da.

Buna Sarr da dahil, 40-50ye alsan bu mu 40-50lik adam diyecekler adım gibi biliyorum, o parayı verdiğin adam direkt 11de 50 maça çıkıp düzenli katkı vermeli çünkü.

Bruno, Leao isimleriyle aylarca taraftar oyalarsan sonu da böyle olur.
Demirović kurtarır demiyorum ama Osimhen ara sıra dinlenmesi gerekiyor. Yoksa onun yedeği prime Lukaku gibi biri olmayacağını hepimiz biliyoruz.

Ponomarenko dediler olmadı. Su Fransa'daki ismi aklıma gelmeyen şuan biri var o da hic ciddi olmadı gibi. Böyle bir kac isim daha geçti ama iş hiç ciddiye binmedi galiba.

Sürekli u23 isimleri üzerinden giderken bir anda Demirović ismi çıktı nasıl olduysa. Ben oyuncu özelinde çok detaylı bilgiye sahip değilim ama değindiğim konu şu:

artık transfer lazım tabi rastgele isimler demiyorum ama takıma Kaliteli oyuncular şart.

Geri
Üst Alt