Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    138
  • Bu anket kapanacak: .
Crystal gidip Sarrin maasini Kamada/Larsen seviyesine ceksin ve Dursunu samar ogluna cevirsinler. Ne kadar rezil olursa o kadar iyi

Bu arada geldiğimiz noktada tel ve demiroviç kötü bir kapanış değil fakat yaşanılan süreç ve dursun özbek tarafından taraftarın gerizekalı yerine koyulmasını hazmedemiyorum.

idare eder her eylem doğacak krizden daha kötüdür

bırakın en iyisi olmuyorsa en kötüsü olsun kriz çıksın

hoca ismaila sarr’i alirsa hemen oraya atmasa bile orta ve uzun vadede sag kanadi teslim etmek istiyor gibi geliyor bana. yani nihai durumda denklemden cikaracagi isim sane gibi. zaten sarr net bir sag kanat bence.

Adamlar sadece demirovici alabiliyorlar diye alacaklar şaka gibi ulan 100 kilo icardi bu demirden 10 kat iyi
Tag açılsın tagg, demiri istemiyoz diye. Madem 23+ kontenjanı forvetten yana kullancan, geçen sene ölüsü 15 gol atmış İcardiyi niye yolladın. Toplam maliyeti 40-50 miyonu bulacak demir, ölü İcardinin papucunu bağlayamaz.

Hoca sanenin top kayıplarından rahatsız

sanesiz ilk macımızda 4 tane koyduk

istemıyor malesef saneyi

28 yaşındaki seferovice 22 vereceğine üzerine 128 daha ekle vini alırsın.

Dursun Özbek sezonu satmıştır.

Tamam işte ben de almak için birini aldığın an çöpe atacaksın diyorum.

Transferin ilk günü aynı paraya alacağın adamı son gün almayi ben mübah göremiyorum.

Aynı paraya ve muhtemelen da az maaşa Stutgart u23 santrafor aldı bir de.
Benim endişem şu, oyuncunun yaşından bağımsız bunun da alternatifi daha dandik birisi çıkması. O zamanda keşke şunu alsaydık demeyiz umarım.

Yoksa bu oyuncu 1 ay öncede alınırdı ama bizimkiler bilerek yapıyor bunu, neymiş Eylül ayında iyi oyuncuları almışık hep. Dursun'a kaldık biz böyle.

Işin özüne gelince para konuşmayı doğru bulmuyorum bunu Temmuz ayında yapsak mantıklı olurdu ama Ağustos'un son günlerinde değil.

Zaten yabancı planlamasından hiç birşey anlamadım hem Sarr hem Demirović nasıl olacakmış mesela? Daha stoper falanda lazım.

Scherlok finali izleyeyim bari...

Reis Kadro ciddi anlamda eksik.
Adam gibi orta sahanı oluştursaydın,Kanat transferini yapsaydın enes ünal bile fark yaratırdı.Yani ortalama golcü bile işini görürdü.
Enes sakat olmasa itiraz etmezdim yedek santrafor olmasına zaten, Demirovic’in seviyesinden de üstte bence ama sakat adamlardan nefret ediyorum.

1 yıl Singo savundular burada adam DK’ya gitti 2 maç sonra orada da sakatlandı, dünyanın en iyi sağ beki olsa ne fayda bu durumda.

Yerli transferi yapmamak ayrı skandal zaten, kanat rotasyonu boşken Aral’ı biz almalıydık, Kaan yerine Salih Özcan’ı biz almalıydık, bu dönem tam bir iş bilmezlik, zirve oldu.

Postlara hız verelim.

1787604915325.webp

Geri
Üst Alt