Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 36.414
- 62.491
- 3.473
p.m. sarr olayı nasıl söndü bi anda
o kadar dümendi ki başından beri
o kadar dümendi ki başından beri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leoabox satar eder, demirovic forma satmaz maliyet cikaramayiz falan desin birileri ,bir sey yapmak lazim.Demirovic transferine engel olamazsak bize de yazıklar olsun
BBC olanı guzelScherlok finali izleyeyim bari...
Tag açılmalı çok acilenDemirovic transferine engel olamazsak bize de yazıklar olsun
dozaj iyiDursun Başkanın istatistikleri:
Milyonlarca ağlayan fenerli
Milyonlarca ağlayan çakma Galatasaraylı.
Üstad bu konuda dransfer show olmazsa, hakkında uzayın derinlikleri ile ilgili söylentiler mevcut.
?Dursun Başkanın istatistikleri:
Milyonlarca ağlayan fenerli
Milyonlarca ağlayan çakma Galatasaraylı.
Benim öyle takip ettiğim birisi değil, burada mücadele eden ama net skorer biri değil diyenleri gördüm tabi Stuttgart maçlarını takip edenler daha iyi bilir.Yabancı sınırında sıkıntı olmasa çok iyi yedek olurdu Demirovic. Sadece kontenjandan dolayı ilk 11 olmayacak adama harcamak yanlış bence. Oyuncunun kalitesinde sıkıntı ne tam olarak? Gerçek manada soruyorum bunu çok izlediğim ligde değil sonuçta? Hem istatistikler hem fiziksel oyunu falan bize uygun geliyor gibi.
Bertuğ topçu değil ki manken10+2 ye falan Bertuğ alırım daha iyi 25 milyon euroluk Demirovic e göre
naber la demirİstatistikler ortada Ağabey
Saygılar
Tag açılırsa gündem olur, zaten oyuncunun da kulağına gider, azcık onuru gururu varsa gelmez. O yüzden tag çok ama çok önemli. Kimseyide almasınlar önemli değil hiç olmazsa şu demirden komisyon yedirmeyelim bari.Leoabox satar eder, demirovic forma satmaz maliyet cikaramayiz falan desin birileri ,bir sey yapmak lazim.
Saka bir yana ben gercekten sadece 1 transfer bekliyorum.o da demirovic olursa hayal kirikligi 3 ay boyunca takipte kalmis, bir seyler ummus olmak.
Adama lafim yok he, plansizlik ve alakasizlik. Son adna "acil durum" modunda bir transfer gozumde. Hic bir seyi beceremeyip son care getiriyoruz gibi bakiyorum.