Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    127
  • Bu anket kapanacak: .
Predict Crystal Ball GIF by Rocket Panda Games
Bu gorsel ile dursun ozbek transfer politikasini birlestiriyorum senin icin.

Demirovic hayırlı olsun deriz.

Hadi tolgahan ne anlatıyon birader sende yok şu oldu yok bu oldu yok hareketli geçecek yok şu özel haber hiçbirinize inanmıyorum. O Dursun Özbek denen herif kulübün başından defolup gidene kadar duyumcusu ayrı yalancı başkanı apayrı yalancı. Herkes etkileşiminde. Futbolun en güzel dönemini zehir ettiniz. Bitsin gitsin şu dönem bir daha transfer sezonunu falan da takip etmeyecem

Tag açılırsa gündem olur, zaten oyuncunun da kulağına gider, azcık onuru gururu varsa gelmez. O yüzden tag çok ama çok önemli. Kimseyide almasınlar önemli değil hiç olmazsa şu demirden komisyon yedirmeyelim bari.
Tolgahan degilde gercekten 5 6 bilinen hesap demirovic aliniyor gibi postlar atarsa ,vecino-vari yangin bekliyorum (cok dogru bulmasamda oyuncu acisindan)

Enes sakat olmasa itiraz etmezdim yedek santrafor olmasına zaten, Demirovic’in seviyesinden de üstte bence ama sakat adamlardan nefret ediyorum.

1 yıl Singo savundular burada adam DK’ya gitti 2 maç sonra orada da sakatlandı, dünyanın en iyi sağ beki olsa ne fayda bu durumda.

Yerli transferi yapmamak ayrı skandal zaten, kanat rotasyonu boşken Aral’ı biz almalıydık, Kaan yerine Salih Özcan’ı biz almalıydık, bu dönem tam bir iş bilmezlik, zirve oldu.
Evet zaten enesi örnek olarak verdim.
Yerli transfer konusunda heleki kaan-salih değişikliği yapılmaması tam bir kepazelik.
Ama başımızdakilerden bekşiyorsun bunları.Bundan önceki senelerde aynı rezillikleri yaşattılar.Ve hiçbir önlem almak yok.

Dursun muhtemelen arka planda Metin Öztürk ün gazına geliyor, şu metin Öztürk denen beladan bir kurtulamadık

X'te yine istifa naralarıyla gündem olmuş futbol allamesi başkanımız. Geri planda kalıp, ehil kişilere görev tevdi ederek 4 yılda kazandığı tüm sevgiyi, saygıyı 3 ayda bitirip ibretlik bir nefret objesi olmak valla tez konusu olur.

Rowe ve Diao alıp kapatsak hücumu ya

Geri
Üst Alt