Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.958
- 21.938
- 2.783
Sen kimsin lannaber la demir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kimsin lannaber la demir
Bu gorsel ile dursun ozbek transfer politikasini birlestiriyorum senin icin.
Dursun başkanına sana da napacağımı yüz yüze gösteeceğim.İstatistikler ortada Ağabey
Saygılar
Soru işaretin olayim
iyi bir defansın İKTİDAR anlamına geldiğini bilen kaç kişiyiz
Demirovic hayırlı olsun deriz.
?Soru işaretin olayim
Tolgahan degilde gercekten 5 6 bilinen hesap demirovic aliniyor gibi postlar atarsa ,vecino-vari yangin bekliyorum (cok dogru bulmasamda oyuncu acisindan)Tag açılırsa gündem olur, zaten oyuncunun da kulağına gider, azcık onuru gururu varsa gelmez. O yüzden tag çok ama çok önemli. Kimseyide almasınlar önemli değil hiç olmazsa şu demirden komisyon yedirmeyelim bari.
Evet zaten enesi örnek olarak verdim.Enes sakat olmasa itiraz etmezdim yedek santrafor olmasına zaten, Demirovic’in seviyesinden de üstte bence ama sakat adamlardan nefret ediyorum.
1 yıl Singo savundular burada adam DK’ya gitti 2 maç sonra orada da sakatlandı, dünyanın en iyi sağ beki olsa ne fayda bu durumda.
Yerli transferi yapmamak ayrı skandal zaten, kanat rotasyonu boşken Aral’ı biz almalıydık, Kaan yerine Salih Özcan’ı biz almalıydık, bu dönem tam bir iş bilmezlik, zirve oldu.
demleniyodur suanKahvekonyak gelip Demirovic konusunda bizi aydınlatmalı
EywahDursun başkanına sana da napacağımı yüz yüze gösteeceğim.
O zatenBBC olanı guzel
Demirovic hayırlı olsun deriz.
Tel gelirDiao mu gelecek acep kanada