- 2 Temmuz 2011
- 138.893
- 59.391
- 5.488
Versin ulaUlan başından beri taraftarı oyalıyorlar. Allah'ın cezaları! Konuşulan rakamlara bak. Puh abv be!
Dursunu rüyasında cinci meral ısırsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Versin ulaUlan başından beri taraftarı oyalıyorlar. Allah'ın cezaları! Konuşulan rakamlara bak. Puh abv be!
Gardi’yle çalışmasalar 4 senedir de bi halt edebilecekleri yoktu.X'te yine istifa naralarıyla gündem olmuş futbol allamesi başkanımız. Geri planda kalıp, ehil kişilere görev tevdi ederek 4 yılda kazandığı tüm sevgiyi, saygıyı 3 ayda bitirip ibretlik bir nefret objesi olmak valla tez konusu olur.
Ben tün dünyadaki transferler arasında kıyaslama olarak düşündüm.Banane Isak’tan yav bizden bahsediyorum ben.
Neymar, Hazard daha skandal işlerdi hem ona göre.
Sen nerdesin niye gelmiyorsun buluşmalara?
Bu düşünceden dolayı ikiyüzlülük de yapıyor aynı kişiler Başkana transfer yapsana diyerek. Sanki bizimkiler bu konuda cok becerikli de bu saatten sonra hem maliyeti cok süper hemde cok klas oyuncu bulup getirebilecek.
Kısaca bir tercih yapılması gerekiyor, ya parası neyse al gel istediğin adamı ya da susup olan bitenleri kabul edeceksin.
Ugurcan konusunda laf edilen ugurcan miydi?ugurcan konusunda laf ettiniz başkana haklı cıktı sarr konusunda da haklı forvet almadan tüm parayı ona gömecek aslan başkanım
ama 1 tane stoper isterim nacizane
Abi hepimiz nefes alsın yeter modundayızLeao isteyenler sadece romantikler kusura bakmayın gsyi falan düşünmüyorlar
Özellikle malesef almancı üyeler almanlara hava atabilmek icin isimli topcu leao istiyor gibime geliyor
edersonu alsak sampiyon olamıyorduk hala maliyet konusuyorsunuzUgurcan konusunda laf edilen ugurcan miydi?
30 kusur M + bonus da vedik galiba sampiyon olunca. Ona laf ettik hala da ederim. Lig biter bitmez alsaydi o zaman 20+ bonusa tebrik etseydik