Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    114
  • Bu anket kapanacak: .
X'te yine istifa naralarıyla gündem olmuş futbol allamesi başkanımız. Geri planda kalıp, ehil kişilere görev tevdi ederek 4 yılda kazandığı tüm sevgiyi, saygıyı 3 ayda bitirip ibretlik bir nefret objesi olmak valla tez konusu olur.
Gardi’yle çalışmasalar 4 senedir de bi halt edebilecekleri yoktu.

Dursun özbek yetki vermiyor transfer yaptirmiyor ok

Buna ragmen istifa etmiyorsan ozaman o görev de bulunma sebebin tamamen kendi reklamin

Istifa etmek zor birsey degil cikarsin gercekleri aciklarsin oldu bitti

Bu durum da istifa etmeyen bütün yöneticiler bu rezillige ortaktir

Gerci istifa kelimesi de yasaklandi görev den affini isterler anca

Geriden geliyom eski nöbeti yeni bitirdim setenib haberler komik yav dursun Özbek rashford diye birini bilmiyordur bile 😂

ugurcan konusunda laf ettiniz başkana haklı cıktı sarr konusunda da haklı forvet almadan tüm parayı ona gömecek aslan başkanım

ama 1 tane stoper isterim nacizane

Ekli dosyalar

• IMG_9031.webp
    IMG_9031.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 5
Bu düşünceden dolayı ikiyüzlülük de yapıyor aynı kişiler Başkana transfer yapsana diyerek. Sanki bizimkiler bu konuda cok becerikli de bu saatten sonra hem maliyeti cok süper hemde cok klas oyuncu bulup getirebilecek.

Kısaca bir tercih yapılması gerekiyor, ya parası neyse al gel istediğin adamı ya da susup olan bitenleri kabul edeceksin.

Yoo... Başkan beceriksiz, çapsız, vizyonsuz, yalancı, buna rağmen çok bilmiş ve egosu tavan vs bir adam diye böyle bir ikileme hapsolmak zorunda değil kimse... Doğru dürüst transfer yapılmazsa da söverim, kadro planlaması açısından saçma bulduğum adamlara bana göre yüksek rakamlar ödenirse de söverim...

Doğru kadro planlaması yaparak doğru dürüst birilerini bir an önce alın ama aldığınız adamın da maliyeti kendi çapını aşmasın talebini aynı anda dile getirmek kadar doğal bir şey yok... Ben deli gibi transfer beklediğim halde Demirovic'e 22m verilmesine söverim... Sen de hayli istekle transfer beklemene rağmen Uganda 3. liginden 40 yaşında birine 100m vermeye kalkarsa söversin muhtemelen mesela...

Eğer sonuç olarak ikisi de benim mantık çıtamın hayli altında kalıyorsa Demirovic'e 22m vermekle, öbürüne 100m vermek arasında bir yorum farkım olmak zorunda değil... İkisi de çok saçmaysa bana göre yorumum aynı olur... Birinin çok daha saçma olması bir şey fark ettirmez...

Not: Bence Demirovic'in saçmalığı hem son kontenjanımızın, hem de bütçemizin kayda değer kısmının, müzmin yedek olacağı çok belli, sıradan 28 yaşında birine harcanacak olması...

Yani yedek santrafora birini alıyoruz:

- Biraz pahalıca ama u23 birini alırsın böylelikle hem son kontenjanı başka yere kullanıyoruz dersin, hem de zamanla geliştikçe belki yarın öbür gün Osimhen gittiğinde yerini alır dersin, veya zarar etmeden satması kolay olur dersin... AMA U23 DEĞİL...
- u23 değildir, çok üst düzey de değildir ama bir hayli ucuzdur... Zaten çoğunlukla yedek olacak, burada ucuza kaçtık, kalan parayı kanada alacağımız üst düzey u23 oyuncu için bütçemizi artırmak için veya ekstra bir transfer için kullanıcaz (atıyorum Can'ı alıcaz) dersin. AMA UCUZ DA DEĞİL...
- u23 de değildir ucuz da değildir ama baya çok üst düzeydir, farklı mevkilerde de oynayabilme özelliği vardır, müzmin yedek olmak şöyle dursun çok katkı verecektir, Osimhen olmadığında onu pek aratmaz diye çok da güvenebileceğin biridir. O DA DEĞİL...

Bunların hiçbiri olmayınca da herkes bir yönünden yakalayıp eleştirir. Biri u23 olmamasını dert eder, biri ona rağmen pahalı olmasını dert eder, öbürü de aman aman iyi bir oyuncu değil der... Sorun bu yani... En azından bu üç faktörün birinden elle tutulur olması lazım yani...

..

Ekli dosyalar

• HQgot1KW4AAIhe1.webp
    HQgot1KW4AAIhe1.webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 4
Demirovic‘i yalniz stadda 5-6 kez izlemisimdir. Mücadeleci, fizik ve pres gücü yüksek, cok kosan bir oyuncu. Bitiriciligine iyi diyemem kötü de diyemem, zor pozisyonlari atan ve net pozisyonlari kacirabilen bir tip.
Teknik kapasitesi ve pas kalitesi kisitli.

Normalde yedek forvet icin hayir denmez, gelirse de katki saglar ama burda konu cogunlukla yedek kalacak olan 28 yasinda bir oyuncuya 23 milyon Euro gömmektir. Üstelik tek yetiskin yabanci hakki kalmis ve as 11‘de diger önemli eksikler varken.

Bu sartlarda bu transfer sacmaligin daniskasi olur.

ugurcan konusunda laf ettiniz başkana haklı cıktı sarr konusunda da haklı forvet almadan tüm parayı ona gömecek aslan başkanım

ama 1 tane stoper isterim nacizane
Ugurcan konusunda laf edilen ugurcan miydi?

30 kusur M + bonus da vedik galiba sampiyon olunca. Ona laf ettik hala ederim. Lig biter bitmez alsaydi o zaman 20+ bonusa tebrik etseydik.

Singo misal, hocadan biliiyor ya da hep oyle resmediliyor , baskan hocaya ordan takik.diye. adamdan ben de umutluydum ama maasi falan fiyasko.

Nelsson uzatiyorsun, 2 gune uzattigin icin feshetceksin cebinden cikacak.

Lemina kontrat yap, simdi pisman ol.

Forvete 25 milyon, kanata 50 milyon verebileceğini iddia eden yönetim Ağustos sonuna kadar bu paralara oyuncu bulamıyor ve Ağustos sonu parayı saçma sapan heriflere gömmeye çalışıyor. Bu durum ya beceriksizlik ya yalancılıkla ya da hırsızlıkla açıklanır.

Ugurcan konusunda laf edilen ugurcan miydi?

30 kusur M + bonus da vedik galiba sampiyon olunca. Ona laf ettik hala da ederim. Lig biter bitmez alsaydi o zaman 20+ bonusa tebrik etseydik
edersonu alsak sampiyon olamıyorduk hala maliyet konusuyorsunuz

Ismaila sarr’a palace’in istedigi bonservisi veren de aptaldir

Bruno fernandes’in serbest kalma bedelini ödeme ama git ayni para’yi asla o paralari etmeyecek oyunculara teklif et

Vallahi hiç bir şeye tahammülüm kalmadı şu hayatta. Bir tek Galatasaray kaldı hani bizi heyecanlandıran,onda da içine ediyorlar. Nerden bulaştık bu futbol belasına. Keşke bizim biraderin kafasında olsam. “22 kişi bir top peşinde koşuyor sizde izliyorsunuz diyor.” Haklı adam. Birde Dursun Özbek belası çıktı başımıza.

Geri
Üst Alt