Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.189
- 110.149
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru
herkes kağnı bunlarda yaw
Daha iyi işte ilk 4 maçta Maks 1 puan alırsak direk kasım sonu gibi lige asılırız mevcut kadro lig için yeterLigde ne olur bilmiyorum ama SL‘de cok fena sicacagiz bence
2-3 puan bekliyorum maks
Kim kimi yiyor?Umarım Sarr için 60 m Euro 2 taksit filan bayılırız da genelkurul üyeleri dursunu çiğ çiğ yer
Yine olayi sadece para uzerinden yorumluyorsun ki aralarinda ciddi kalite farki var,valla 50ye sarr mı bedava sancho mu ilkini seçen maldır
Hocam gel şu tolgahani ekarte et
Süper Ligin içinden geçer sarrLeao'yla Sarr arasında kaldıysan 100 kere Sarr, 1000 kere Sarr derim. Hatta Rashford'la bile kıyaslasan yine Sarr derim. Futbol açlığı başka bir şey, Osimhen gözümüze sokuyor sürekli.
Olmayacağını da biliyorum da işte şurada adama yapılan öküz muamelesi hayret ettiriyor.
bravo hocam bunu anlatamadıkLeao'yla Sarr arasında kaldıysan 100 kere Sarr, 1000 kere Sarr derim. Hatta Rashford'la bile kıyaslasan yine Sarr derim. Futbol açlığı başka bir şey, Osimhen gözümüze sokuyor sürekli.
Olmayacağını da biliyorum da işte şurada adama yapılan öküz muamelesi hayret ettiriyor.
doğru
herkes kağnı bunlarda yaw
bence son dakika can uzun gelecek
Ndombele gelsin diye Vecino veto edilmedi; ayrıca Vecino gelse 3 senelik kazik olacaktı, Ndombele 1 senelik kazik oldu.Ndombele gelsin diye Vecino'yu veto etmek gibi mi.
son dakikaya kadar kiran kirana pazarlik yapilacakNiye son dakika.