Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    138
  • Bu anket kapanacak: .
Abde için sabah Betis kanadından fiyat inişi geldiğini söylemiştim. Değerlendirme aşamasında, tolganın dediği gibi sol u23 düşünüyorlar elde de tek seçenek tel var belli seviyede olan.

Ben hala Demiroviç olacağını düşünmüyorum.

Şu an bir panik havası var medya ve twitterda ama adı hala bilinmeyen oyuncular var. Açıkçası ben gizlemelerine güvenmek istiyorum yoksa bu kadar beyinsizce bir süreç yönetecek kadar beyinsiz değillerdir diye düşünüyorum
Tam da öyleler

Cumartesiye kadar transfer dönemi de bitiyor zaten renktaş
Haftaya Çarşamba bitiyor olması lazım.
Cute Girl GIF by Bashar

Okanın 1. ve 2.tercihleri genelde 100 milyon euro dursuna laf etmekte ilginç, makul bir adam önerdide herif yok mu dedi merak ediyorum. Mesela neden 10-15 e oyuncu alamıyoruz. 10 milyona oyuncu alınca sanki bedava almışız gibi tribe giriyor millet yok ilk tercihi değilmişde zart zurt:d İsmaila sarr, Leao bu adamların geri dönüşü yok yine 27-28 yaşındalar son transferleri. Forvete ve kanatlara potansiyelli genç birer alternatif eklesek bile yeter, bir tane de sağlam orta saha alsak bence kafi.

iyi de bunun çözümü sezonu satmak mı

hoca çekil kenara biz şu sportif direktör ile çalışacağız transferi o yapacak de devam et

şart mı mehmet özbekle filan iş tutmak

üstelik kendileri de hiç oyuncu almıyor

kendi istediğini alsın o zaman

para üzerinden yorumlayacağım tabi önümüzdeki seneleri her şeyi etkileyecek. geçen sene de iyi oyuncuya para verilir singo singo dedin durdun durumu ortada. sakatlanmasaydı da yanlış transferdi, gs bi sağ beke o kadar para veremezdi istediğini anlat

ya ödenecek bonservislere ses çıkarmayın ya da yönetimi transfer yapmıyor eleştirmeyin gibi saçma bi düşünceye sahip olamam
O mantikla hep beles oyuncu kovalayalim sanki bu saatten sonra iyi oyunculara alabilecegiz ucuza.. Aralik ayi geldiginde oyuncular yorgunluktan geberince, hoca da 11 kuramayinca nasil olsa para harcamadik diye gobek atariz burada, sorun falan da olmaz kimse icin.

Singo'ya gelince evet iyi oyuncu, aksini soyleyen var mi? Oyuncu sakatlandi ayri bir durum, ya da oynamaya engel olacak bir durum varsa onu arastirip nedir sorun diye baksinlar , is sakata binerse satmaya baksinlar orasini bizim bilmemiz imkansiz.

Sancho manco BOS isler. Bu saatten sonra kimseyi tatmin etmez boyle oyuncular.

batista mendy hala trabzonspor kadrosundaymış. çok ilginç geldi görünce. fatih tekke istemiyor sanırım sıkıntı yaşamışlardı sevilla'ya gitmeden önce.

hocaya güvenmiyorsa adam gibi sportif direktörle çalışacak

kardeşiyle o güzelaydın aveliyle ve 2-3 menajerle iş yapmayacak

yani sırf hocayı sevmiyosunuz diye dursunun 3 aydır yaşattığı rezaleti makul bulabiliyosunuz nerden baksan komik

Son düzenleme:
transfer risk işidir her para verdigin adamın %100 tutma garantisi mi var yav

sizin bu kafanız yüzünden bende başkan falan olsam asla transfer işine girmezdim

O mantikla hep beles oyuncu kovalayalim.. Aralik ayi geldiginde oyuncular yorgunluktan geberince, hoca da 11 kuramayinca nasil olsa para harcamadik diye gobek atariz burada, sorun falan da olmaz kimse icin.

Singo'ya gelince evet iyi oyuncu, aksini soyleyen var mi? Oyuncu sakatlandi ayri bir durum, ya da oynamaya engel olarak bir durum varsa onu arastirip nedir sorun diye baksinlar , is sakata binerse satmaya baksinlar orasini bizim bilmemiz imkansiz.

Sancho manco BOS isler. Bu saatten sonra kimseyi tatmin etmez boyle oyuncular.
beleş adam alalım diye bir şey demedim çarpıtma hala 5 transfer gerekli olduğunu söylüyorum ama bunu saçma sapan maliyetlere yaparlarsa da söverim, aylardır çalışmayanlar onlar ben değilim

60a sarrı aldığımızda sevinecek adam kafayı yemiştir benim gözümde

hocaya güvenmiyorsa adam gibi sportif direktörle çalışacak

kardeşiyle ve 2-3 menajerle iş yapmayacak

yani sırf hocayı sevmiyosunuz diye dursunun 3 aydır yaşattığı rezaleti makul bulabiliyosunuz nerden baksan komik
Yav hâlâ sportif a.ş belli değil, lig başladı ortada sponsor yok, kim ne halt ediyor kimse bilmiyor. Bu adam hain.

beleş adam alalım diye bir şey demedim çarpıtma hala 5 transfer gerekli olduğunu düşünüyorum ama bunu saçma sapan maliyetlere yaparlarsa da söverim

60a sarrı aldığımızda sevinecek adam kafayı yemiştir benim gözümde
Olabilir.

Geri
Üst Alt