Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Bu anket kapanacak: .
ben hocanın en iyisini alın dedigi icin beklenildigini düşünüyorum
Okan diğer dönemlerden farklı olarak daha en başta geniş kadro dedi, mevcut durumda geniş kadro için 5 transfer lazım yani imkansız.

Dursun’u savunmak için Okan’ı öne atma.

Dursun Ozbek yalan konusan birisi zaten son 2 aydaki aciklamalarina bir bakinca bu daha net anlasiliyor. Hem Avrupa'nin en iyi takimini kurmak istiyorum hemde tum eksikler tespit edildi aylardir calisiyoruz deyip 25 Agustos olmasina ragmen sadece Lesley ve Batrakov geldi.

Ciddi bir isim yok henuz..

Ama 3 Eylul olunca kimseyi alamadik, kusura bakmayin piyasa cok pahali deyince burada , su pahali ,suna su kadar para verilmez , bizim paramiz (ne alaka bizim paramiz?) falan filan denildigini de hatirlatirim o gun. Yoksa amacim Dursun'u korumak degil zaten o herifin neyini savunacagim? Adam 3 aydir transfer yapmiyor ki zaten, lig bitti kutlamalar, DK varken kutlamalar, DK bitti hala kutlamalar.

Bu transfer donemlerin en boktan seyi de GS taraftarinin kendi aralarinda bu kadar cok muhasebecilik yapmasidir. Kulubun finans departmani bu kadar hesap yapmiyordur :asd:

Neyse bosver gec oldu yatacagim.

Okan buruk fatih terim yalnızlığına mahmum etmeyeceğiz

dursunun kafasına göre iş yaptığı 500 kmden belli hala okanı dinliyor falan diyon recep

adam icardiyle bile uzatacaktı 2-3 tane de velet kiralayıp kapatacaktı muhtemelen transferi

Bir baskan dusunun ki takim 4 sene üst üste şampiyon olduğu halde daha sezonun birinci maçında taraftar istifasını istiyor.
Galatasaraylilar Galatasary'in şampiyonluklarında Dursun Ozbek'in en ufak bir katkisi olmadigini çok iyi biliyorlar.
Dursun Ozbek beceriksiz, futboldan anlamayan, Galatasaray taraftarına yalan konuşan bir baskan.
Baskanlik doneminde yaptıgı tek doğru is Erden Timur'u yönetime almış olması.
4 kere daha şampiyon olunsa bile bu Dursun Ozbek'in beceriksiz bir baskan olduğu gercegini değiştirmeyecek.

Dursun’a bir şekilde ulaşıp, Yamal’ı ben size 50’ye çözerim diye kafalayıp 1 ay bedava İspanya tatili yapma fikri geldi aklıma.

Leao da Aston Villaya gitti büyük ihtimalle. Sarr marr kimseyi alamaz bunlar. Batrakovun ne vereceği de şüpheli. En kötü ihtimal Yunus devam edecek orda da. Yani kadroda bir değişim yok geçen yıla göre. Barış ve Sane ile daha çok saç baş yolarız bu sene. Geçmiş olsun.

Leao'ya sıkacağımız parayla Greenwood'u çok rahat alırdık aptalca iş yapıyoruz. Tutmasa bile fazla zarar etmeden elden çıkarırsın en kötü.

Aston Villa, Leão ile ilgileniyor ancak henüz kulüpler arasında herhangi bir temas kurulmadı. Nicolas Jackson, kulübün önde gelen hedefi konumunda. (The Athletic)

Nicolas Jackson forvet degıl mı

Geri
Üst Alt