Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 36.415
- 62.511
- 3.473
trolünerecep niye dursun'u savunuyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trolünerecep niye dursun'u savunuyor?
lang da olmuyo
tek bir gün dahi 1 gram sempatiyle bakmadık neyse kiDursunla ilgili 2017 yılında bir yazı yazmıştım hala da duruyordur, kendisi o gün neyse şimdi de o.
niye cevap veriyonuz o zaman?trolüne
malızniye cevap veriyonuz o zaman?
Tek benzerlik isim.Demiroviç bana çok ağır Seferoviç aurası veriyor
O zaman rowe alabiliriz oleyyy
Yok abi skip week yapalim. Okkali küfür edecegim sezonu kapatacagim
Baskanin yalanci ve beceriksiz olmasi ayri bir husus, zaten sabahtan beri onu kac kere bende soyledim burada.
Dogru planlama yapilir yapilmaz ben orasinda degilim, benim gozumde kadro planlamasi degisiktir, mesela senin gozunde degisiktir. Burada sadece tek dogru olan bir secenek yok.
Ben bu zamana kadar olan/olmayan seyleri degerlendirip , kalan az sure icerisinde artik yapilmasi gereken, aksiyon alinmasi gereken hususu belirttim ki bundan dolayi da para mevzusu bu saatten sonra ana tartisma konusu olmamali. Para dert edilecek zaman coktan gecti artik Agustos'un son gunlerindeyiz.
Basinda 100'e yakin isim gecmistir herhalde, bunlardan suan surekli ismi gecenlerde belli artik bunlardan birini ya da bazilarini alacagiz gibi duruyor. Iste Sarr, Demirovic, Leao falan filan.
Ben Demirovic ozelinde illa alinmalidir demiyorum, asil bu para mevzusundan dolayi ona veto bunu begenmemezlik yapip isin sonunda ya kimseyi almadan ya da daha dandik oyunculara kalacagimizi uyariyorum. Cunku gidisat iyi degil. Bizimkilerden son gunlerde sapkadan tavsan cikarmalarini beklemek ruyalar aleminde olmakla esittir..
Zaten bana kalirsa U23 forvet alinmaydi mevcut yabanci kularindan dolayi, nedense bir anda Demirovic cikti onumuze. Nasil olacak bilmiyorum ama suan 1+1 hakkimiz varken diger transferleri kafamda oturtamiyorum.
Diger degindigim konuda burada her transferde "su pahali, su para verilmez" deyip ayni adamlardan hem maliyeti uygun hem kaliteli oyunculari beklemeleri. Nereden baksan tutarsizlik akiyor..
Neyse artik kimi getirirler yabanci durumunu nasil halledeler bilmiyorum artik iyi oyuncu istiyorum takimda.
o kadar bekledik lang mı aldık langı ıslıklayalımBaşganım okanın önerdiği 60 milyonluk çöp kanatlar yerine son gün 15'e Lang çekecek, objektif bakarsak kulübü düşünen adam böyle olur![]()
40 milyonu reddetmiştir ya60 milyon istiomus ona da Bologna
betis teki herif olabilir belki ez abde
batrakov ile ayniymis transferi yürüten sahislar