Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    140
  • Bu anket kapanacak: .

Ayrıca Milan bonuslarla 60 milyon euro istiyormuş hala. Yani burada kişilerin dediği gibi 40-45'e inmemişler.

Milan ile Aston Villa'nın başkanları arasındaki dostluktan dolayı Leao için kulüpler arasında temas oldu. Fakat Aston Villa ile Leao'nun temsilcileri arasında somut bir temas henüz gerçekleşmedi. Şu anda Aston Villa ile Leão arasında bir transfer pazarlığı yok. (Matteo Moretto)

Jonathan Rowe
Kader Meite
Mate Sarr

Başganım okanın önerdiği 60 milyonluk çöp kanatlar yerine son gün 15'e Lang çekecek, objektif bakarsak kulübü düşünen adam böyle olur :emrah:

Baskanin yalanci ve beceriksiz olmasi ayri bir husus, zaten sabahtan beri onu kac kere bende soyledim burada.

Dogru planlama yapilir yapilmaz ben orasinda degilim, benim gozumde kadro planlamasi degisiktir, mesela senin gozunde degisiktir. Burada sadece tek dogru olan bir secenek yok.

Ben bu zamana kadar olan/olmayan seyleri degerlendirip , kalan az sure icerisinde artik yapilmasi gereken, aksiyon alinmasi gereken hususu belirttim ki bundan dolayi da para mevzusu bu saatten sonra ana tartisma konusu olmamali. Para dert edilecek zaman coktan gecti artik Agustos'un son gunlerindeyiz.

Basinda 100'e yakin isim gecmistir herhalde, bunlardan suan surekli ismi gecenlerde belli artik bunlardan birini ya da bazilarini alacagiz gibi duruyor. Iste Sarr, Demirovic, Leao falan filan.

Ben Demirovic ozelinde illa alinmalidir demiyorum, asil bu para mevzusundan dolayi ona veto bunu begenmemezlik yapip isin sonunda ya kimseyi almadan ya da daha dandik oyunculara kalacagimizi uyariyorum. Cunku gidisat iyi degil. Bizimkilerden son gunlerde sapkadan tavsan cikarmalarini beklemek ruyalar aleminde olmakla esittir..

Zaten bana kalirsa U23 forvet alinmaydi mevcut yabanci kularindan dolayi, nedense bir anda Demirovic cikti onumuze. Nasil olacak bilmiyorum ama suan 1+1 hakkimiz varken diger transferleri kafamda oturtamiyorum.

Diger degindigim konuda burada her transferde "su pahali, su para verilmez" deyip ayni adamlardan hem maliyeti uygun hem kaliteli oyunculari beklemeleri. Nereden baksan tutarsizlik akiyor..

Neyse artik kimi getirirler yabanci durumunu nasil halledeler bilmiyorum artik iyi oyuncu istiyorum takimda.

Biraz mantığıma otursa "bunların yapacağı bu kadar" kısmına ben de bir miktar ineceğim kendi çıtamın altına...

Atıyorum geçen yazdım. İsmaila Sarr da hem aslen sağ kanat oyuncusu olması, hem hayli pahalı olması, hem de 28 yaşnda olması babında pek mantıklı gelmiyor bir yandan ama düşündüm düşündüm biraz da fiyatını düşürebilirsek ve "yedek forvet + kanat + hatta 10 no rotasyonu" birleşik bir opsiyon olarak getirmekse planları eh biraz olsun bi mantığı var noktasına geldim kafamda...

Yani biz de biraz çıtayı düşürüyoruz ama bir mantık da olsun istiyoruz bir yandan...

Demirovic ve Leao bana o mantık çerçevesinde gelmiyor... Leao sol kanat dışında bir yerde pek oynayamadığı, oyun tarzı, düşüşteki performansı, zayıf mental özellikleri ve bunlara rağmen maaşı başta maliyeti dolayısıyla... Demirovic'i de önceki mesajda saydığım hiçbir açıdan mantıklı görünmemesi dolayısıyla... Yine bile Leao gelse yeteneklerinden dolayı "bence yanlış ama hadi inşallah iyi oynar" diyeceğim o ayrı... Demirovic'te o kadar bile bir iyimserliğim ya da beklentim yok... Sadece 1-2 sene sonra nasıl elden çıkarırız diye düşüneceğimiz için hayıflanırım, hiç değilse 25 yaşında falan olsaydı da "tutarsa bir 7-8 sene yedek forvet aramayız" diyebilseydim...

Geri
Üst Alt