Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    134
  • Bu anket kapanacak: .

Dribblingi var,pasi var dursun baskan, firsat transferi...

Aston villa leaoya 40 m euro veriyorsa bizden daha büyük keriz varmış derim
Yalan bence yavv, bizimkileri köşeye sıkıştırmak için ısmarlama haber galiba. Ha olursa da olsun, bizim bu çapsızlar rezil kepaze olsun da nasıl olursa olsun. Şimdi bide taraftar demiri istemiyoz diye bir tag açarsaa ohhhh mis gibi şapa otururlar.

İnanılmaz bir olay yahu şu taraftarı kendilerinden nefret ettirdiler. Taraftar sevmiyor demiyorum Nefret ediyor nefretttt,

Mevcut kadrodaki adamların yükünü almak için transfer yapmamız lazımken barışa daha fazla zorluk çıkaracağız bu saatten sonra sahadaki her futbolcuya şimdiden bol şans diliyorum

Kavukçu'nun "Görüşmelerimizden heyecanlanıyorum. Hocamız da heyecanlanıyor. Başkanımız da heyecanlanıyor" dediği demek ki Demirovic'miş. Allah'ın çapsızları, yalancıları.

dursun bunu niye yaptı beyler ben bunu anlamıyorum

beceriksizlik bu yaşadığımızı anlatmıyor gibi hatta masum kalıyor

yani kafanda bişrtler vardır 3-4 alternatif ve onlara mayıstan itibaren uğraşırsın beceriksizlikten ikna edemezsin onu anlarım

burada böyle bir şey yok

resmen bilerek isteyerek transfer yapmadılar ve icardi kalsa hiç yapmayacaklardı

neden peki para mı yok yoksa hocayı mı satıyorlar yoksa sezonu mu satıyorlar nedir

ulan cidden transfer yapmicak bu d...n

okan, erzurum musabakasi sonrasi 3 transferden bahsediyodu

bari hocayi kandirma kardesim ne bicim adamsin yahu

Osimhen ve ugurcanın paraları ödedi nakit yok malesef trans yok

Kavukçu'nun "Görüşmelerimizden heyecanlanıyorum. Hocamız da heyecanlanıyor. Başkanımız da heyecanlanıyor" dediği demek ki Demirovic'miş. Allah'ın çapsızları, yalancıları.
''Başkanım daha son sözünü söylemedi'' demeci de bir o kadar rezildi

Bu saatten sonra anca istifa etmesi kurtarır Kavukçu'yu

Demirovic'e ben hayır diyemiyorum bu gidişle kimseyi alamayacaklar bari iyi bir yedek forvetimiz olur. Sol kanada da bir U-23 bulunur herhalde.
Aga İcardinin ne suçu vardı da 3 misli fiyatına, 5 kalite alt seviye adam geliyor. Hayır denmesinin bir sebebi de komisyon kokuyor o transferde.

demirovic'i de iptal edip u23'ten vazgeçip noa lang'ı alıp kapatırız transferi diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt