Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan bence yavv, bizimkileri köşeye sıkıştırmak için ısmarlama haber galiba. Ha olursa da olsun, bizim bu çapsızlar rezil kepaze olsun da nasıl olursa olsun. Şimdi bide taraftar demiri istemiyoz diye bir tag açarsaa ohhhh mis gibi şapa otururlar.Aston villa leaoya 40 m euro veriyorsa bizden daha büyük keriz varmış derim
NediyorSAC itinin ağzına verdiği lafı görüyorsunuz değil mi? Et restoranlarında yiyip içtikleri SAC.
''Başkanım daha son sözünü söylemedi'' demeci de bir o kadar rezildiKavukçu'nun "Görüşmelerimizden heyecanlanıyorum. Hocamız da heyecanlanıyor. Başkanımız da heyecanlanıyor" dediği demek ki Demirovic'miş. Allah'ın çapsızları, yalancıları.
Aga İcardinin ne suçu vardı da 3 misli fiyatına, 5 kalite alt seviye adam geliyor. Hayır denmesinin bir sebebi de komisyon kokuyor o transferde.Demirovic'e ben hayır diyemiyorum bu gidişle kimseyi alamayacaklar bari iyi bir yedek forvetimiz olur. Sol kanada da bir U-23 bulunur herhalde.
Sana da balya balya komisyon gelse heyecandan elin ayağın herbi tarafın titrer.Kavukçu'nun "Görüşmelerimizden heyecanlanıyorum. Hocamız da heyecanlanıyor. Başkanımız da heyecanlanıyor" dediği demek ki Demirovic'miş. Allah'ın çapsızları, yalancıları.