Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    138
  • Bu anket kapanacak: .
Umarım Sarr için 60 m Euro 2 taksit filan bayılırız da genelkurul üyeleri dursunu çiğ çiğ yer
Kim kimi yiyor?

Genel Kurul üyeleri Dursun Başkanın sözünden çıkamaz! Otursun dinlesinler kulüp nasıl yönetilir öğrensinler önce.

Leao'yla Sarr arasında kaldıysan 100 kere Sarr, 1000 kere Sarr derim. Hatta Rashford'la bile kıyaslasan yine Sarr derim. Futbol açlığı başka bir şey, Osimhen gözümüze sokuyor sürekli.

Olmayacağını da biliyorum da işte şurada adama yapılan öküz muamelesi hayret ettiriyor.

valla 50ye sarr mı bedava sancho mu ilkini seçen maldır
Yine olayi sadece para uzerinden yorumluyorsun ki aralarinda ciddi kalite farki var,

Sancho daha iyi olsaydi her sene kovulmazdi.

O yuzden Sarr > Sancho cok net.

Leao'yla Sarr arasında kaldıysan 100 kere Sarr, 1000 kere Sarr derim. Hatta Rashford'la bile kıyaslasan yine Sarr derim. Futbol açlığı başka bir şey, Osimhen gözümüze sokuyor sürekli.

Olmayacağını da biliyorum da işte şurada adama yapılan öküz muamelesi hayret ettiriyor.
Süper Ligin içinden geçer sarr

bravo hocam bunu anlatamadık

Abde için sabah Betis kanadından fiyat inişi geldiğini söylemiştim. Değerlendirme aşamasında, tolganın dediği gibi sol u23 düşünüyorlar elde de tek seçenek tel var belli seviyede olan.

Ben hala Demiroviç olacağını düşünmüyorum.

Şu an bir panik havası var medya ve twitterda ama adı hala bilinmeyen oyuncular var. Açıkçası ben gizlemelerine güvenmek istiyorum yoksa bu kadar beyinsizce bir süreç yönetecek kadar beyinsiz değillerdir diye düşünüyorum

Okanın 1. ve 2.tercihleri genelde 100 milyon euro dursuna laf etmekte ilginç, makul bir adam önerdide herif yok mu dedi merak ediyorum. Mesela neden 10-15 e oyuncu alamıyoruz. 10 milyona oyuncu alınca sanki bedava almışız gibi tribe giriyor millet yok ilk tercihi değilmişde zart zurt:d İsmaila sarr, Leao bu adamların geri dönüşü yok yine 27-28 yaşındalar son transferleri. Forvete ve kanatlara potansiyelli genç birer alternatif eklesek bile yeter, bir tane de sağlam orta saha alsak bence kafi.

Di Marzio Italya'ya hakim birisi ama genel olarak orada en hizli ve en dogru haberleri , ozellikle soz konusu tanidik oyuncular olunca, Moretto ve Romano'dur.

Yarin anlasilir bu durum.

Geri
Üst Alt