Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    138
  • Bu anket kapanacak: .
Demirovic transferine engel olamazsak bize de yazıklar olsun
Leoabox satar eder, demirovic forma satmaz maliyet cikaramayiz falan desin birileri ,bir sey yapmak lazim.

Saka bir yana ben gercekten sadece 1 transfer bekliyorum.o da demirovic olursa hayal kirikligi 3 ay boyunca takipte kalmis, bir seyler ummus olmak.

Adama lafim yok he, plansizlik ve alakasizlik. Cuestada yasadilar bunu, taraftar en basta destek verdi herifin gunahi yok diye ilk mac. Sonra yoneticin kameralardan mikrofondan kacar oldu.

Son adna "acil durum" modunda bir transfer gozumde. Hic bir seyi beceremeyip son care getiriyoruz gibi bakiyorum.

Dursun Başkanın istatistikleri:

Milyonlarca ağlayan fenerli
Milyonlarca ağlayan çakma Galatasaraylı.

Tel,sarr paketi mi ? Yaparsa dursun başkan yapar.

Yabancı sınırında sıkıntı olmasa çok iyi yedek olurdu Demirovic. Sadece kontenjandan dolayı ilk 11 olmayacak adama harcamak yanlış bence. Oyuncunun kalitesinde sıkıntı ne tam olarak? Gerçek manada soruyorum bunu çok izlediğim ligde değil sonuçta? Hem istatistikler hem fiziksel oyunu falan bize uygun geliyor gibi.
Benim öyle takip ettiğim birisi değil, burada mücadele eden ama net skorer biri değil diyenleri gördüm tabi Stuttgart maçlarını takip edenler daha iyi bilir.

Ben hayatımda böyle bir rezillik görmedim.

Predict Crystal Ball GIF by Rocket Panda Games

Leoabox satar eder, demirovic forma satmaz maliyet cikaramayiz falan desin birileri ,bir sey yapmak lazim.

Saka bir yana ben gercekten sadece 1 transfer bekliyorum.o da demirovic olursa hayal kirikligi 3 ay boyunca takipte kalmis, bir seyler ummus olmak.

Adama lafim yok he, plansizlik ve alakasizlik. Son adna "acil durum" modunda bir transfer gozumde. Hic bir seyi beceremeyip son care getiriyoruz gibi bakiyorum.
Tag açılırsa gündem olur, zaten oyuncunun da kulağına gider, azcık onuru gururu varsa gelmez. O yüzden tag çok ama çok önemli. Kimseyide almasınlar önemli değil hiç olmazsa şu demirden komisyon yedirmeyelim bari.

Geri
Üst Alt