- 18 Temmuz 2009
- 82.672
- 242.152
- 5.263
Banane Isak’tan yav bizden bahsediyorum ben.Değil, Isak daha skandal.
Neymar, Hazard daha skandal işlerdi hem ona göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banane Isak’tan yav bizden bahsediyorum ben.Değil, Isak daha skandal.
ulan bizim 50 vermeyi taahhüt etmemiz mi heriflerin 60 istemesi mi daha sacma karar vermek güc
Bu arada geldiğimiz noktada tel ve demiroviç kötü bir kapanış değil fakat yaşanılan süreç ve dursun özbek tarafından taraftarın gerizekalı yerine koyulmasını hazmedemiyorum.
Tag açılsın tagg, demiri istemiyoz diye. Madem 23+ kontenjanı forvetten yana kullancan, geçen sene ölüsü 15 gol atmış İcardiyi niye yolladın. Toplam maliyeti 40-50 miyonu bulacak demir, ölü İcardinin papucunu bağlayamaz.Adamlar sadece demirovici alabiliyorlar diye alacaklar şaka gibi ulan 100 kilo icardi bu demirden 10 kat iyi
Hocam beni ozlediniz miBanane Isak’tan yav bizden bahsediyorum ben.
Neymar, Hazard daha skandal işlerdi hem ona göre.
Benim endişem şu, oyuncunun yaşından bağımsız bunun da alternatifi daha dandik birisi çıkması. O zamanda keşke şunu alsaydık demeyiz umarım.Tamam işte ben de almak için birini aldığın an çöpe atacaksın diyorum.
Transferin ilk günü aynı paraya alacağın adamı son gün almayi ben mübah göremiyorum.
Aynı paraya ve muhtemelen da az maaşa Stutgart u23 santrafor aldı bir de.
3-4 maça kesilecek zatenHoca sanenin top kayıplarından rahatsız
sanesiz ilk macımızda 4 tane koyduk
istemıyor malesef saneyi
Enes sakat olmasa itiraz etmezdim yedek santrafor olmasına zaten, Demirovic’in seviyesinden de üstte bence ama sakat adamlardan nefret ediyorum.Reis Kadro ciddi anlamda eksik.
Adam gibi orta sahanı oluştursaydın,Kanat transferini yapsaydın enes ünal bile fark yaratırdı.Yani ortalama golcü bile işini görürdü.