Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    67
  • Bu anket kapanacak: .
bonnyi ancak kendisi ayrılmak isterse ve inter 1 forvet alırsa alabiliriz çünkü zaten adamların ön hattında istikrar sorunu var lautaro yanına sürekli birini deniyorlar

Bu ne temas bağımlılığıdır arkadaş bir bitmedi temasınız. Yeter artık bu gece olumlu yada olumsuz tamamen kapansın bu defter.

Birsey soracagim senin yapacagin isi bilmem ne yapayim desem (baskan icin ) ortalama kac gun ceza alirim ? Direk kimsenin sahsina kufretmedigimi varsayalim

Bonny'i şimdi alıp Osimhen'in satışından sonra as forvet yapmak harika bir iş olur ama bu andavallar yapamazlar orası ayrı konu.

Mesela şimdi gidip zorunlu satın almayla kiralayacaksın. Atıyorum 1 yıl kiralık +40 zorunlu satın alma.

Bu yıl Osimhen ile birlikte oynayacak. Gelecek yıl Osi'nin satışını (150 milyon €) yapacaksın tak bunu koyacaksın yerine.

Tertemiz iş ama yapamazlar. Ulan yine heyecanlandık.

Ali naci 2 gun icinde görüşülecek demişti lemina ve torreira için

Halukta dün transfer dinamik süreç belli olmaza getirdi

Bu dönem böyle bitmeyecek ve biz ortasaha alacagiz!

Belki de 2 tane!

Mahoni dediğinzi nedir yav ?

Polis Akademisi filmi aklıma gelip ne alaka diyorum deminden beri.
Hocam dün mahoni isimli bir hesap, leao ve Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray da olduğunu söyledi. Aynı uçakla en geç cumartesi gününe kadar geleceğini söyledi. Bu iddia için de kelle değil, başka birşeyi ortaya koydu. Benim gördüğüm o twetten sonra kahvekonyak da ekside buna benzer yazmıştı.

2 hafta önce kavukcunun uçakla gideceğini yazdi rüyamda ertan

Ama 2 uçak dedi

Geri
Üst Alt