Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
direkt yanlış transfer
Sallai-davi-apo-jakobs
sara-torreira-batrakov
yunus-osimhen- leao
barış singo lemina sane eren lesley nhaga kazımcan ilkay arda
şuraya en azından 1 stoper 1 yedek forvet şart oğlu şart lig şampiyonluğu için
clde her türlü kepaze olacağız
Mazi kalbimde yaradırKily Gonzales
Robert Pires
Gallardo
?????
adam totoyu ortaya koyuyor kelle melle değil yaniMahoni dediğinzi nedir yav ?
Polis Akademisi filmi aklıma gelip ne alaka diyorum deminden beri.
Onceligin stoper mi orta saha mi ?
yabancı alamayacak bunlar yerlide daha iyisi yok knkBende gelemesi tarafındayim. Hem Türk, hem pas ve şut konusunda üst düzey, bonuslarla 15 gibi rakama bedava gibi bir durum benim için.
5 yıl ne çüş.Kahve konyak böyle yazmış
“12 maaş, 5 yıllık sözleşme.
bonuslarla birlikte 43 milyon €.”
he mahoni miydi adı o hesabın - sabah paylaşılmıştı bir şeyler .adam totoyu ortaya koyuyor kelle melle değil yani
Hocam dün mahoni isimli bir hesap, leao ve Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray da olduğunu söyledi. Aynı uçakla en geç cumartesi gününe kadar geleceğini söyledi. Bu iddia için de kelle değil, başka birşeyi ortaya koydu. Benim gördüğüm o twetten sonra kahvekonyak da ekside buna benzer yazmıştı.Mahoni dediğinzi nedir yav ?
Polis Akademisi filmi aklıma gelip ne alaka diyorum deminden beri.
Internet totosu ortaya koyuyor, gercegini degiladam totoyu ortaya koyuyor kelle melle değil yani
3 falan renktaş galiba şahsına yakın akrabalara falan küfür 1 ay sanırımBirsey soracagim senin yapacagin isi bilmem ne yapayim desem (baskan icin ) ortalama kac gun ceza alirim ? Direk kimsenin sahsina kufretmedigimi varsayalim