Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    78
  • Bu anket kapanacak: .
5 yıl leao ile kontrat yapsan
5 yıl lang ile kontrat yapsan

5 yıl sonunda kim daha fazla katkı verir? Üstelik lang çok daha ucuz maaşı da düşük

Golleri nasil attigina baktiniz mi gecen sezon. Twitterda gezen skills videolarina aldanmayin onlar 3-4 sene oncesinin. Su an oyle topu atip onune geleni gecen bi Leao yok haberiniz olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2025 gollerine de bakabiliriz aslında, en son kendi mevkisinde rahat oynatıldığı sezon o. Dünya kupasında da öyle ciddi bir düşüş varmış gibi görünmüyordu.

Burada biraz fazla abartılıyor bitik diye. Mental olarak Milan ile bağları koparttığı sezon 2025. O sezonda bile 25 gol katkısı ile tamamlamış sezonu. Skills videosuna gerek yok zaten gözümüzün önünde bir lig, takip ediyoruz. En iyi döneminde bile maç içi kopan birisiydi. Buna rağmen bu adamın son 5, 6 yılı sezon başına gol katkısı 25, 30 arası.

Pek de fiksel bir düşüşü olan birisi değil bence. Taraftarla oynayan bir yapısı da var. O kadar karamsar değilim kendisi için. Uyum, enerji yakalarsa güzel performans verecektir.

Sane beleşti o yüzden bence de kabul edilebilir.

Leao hem fahiş bonservis hem fahiş maaş, Osimhen katkısı almamız gerekiyor karşılığını vermesi için.
Valla maaşa bonservise de bakmıyorum artık... yok alamıyorlar işte beceriksizler... ya eksik gireceksin. Ya lang a falan 25 30 ödeyeceksin...

Milan ve Crystal taraftarlarinin reaksiyonuna bakarak zaten olay ortada. Biri oyuncu guderse bayram edecek (Milanlilar) digeri oyuncu cok önemli diye sövecek (Palace taraftar)

Benim gözümde Langi yine kiralayabilirsek ve kendisi en fazla 3,5 maas alirsa bence daha mantikli tercih olur. Üstüne adam gibi bir U23 forvet ve Ümit Akdagyi alirsak kadro derinligi/kalitesi normalde sampiyonluga ve CL'de son 24e kalmaya yetmeli.

Üstüne bu Leao'da Mendes var. Bu herif bizimkilerin simdi panik moduna geciyorlar diye acayip soyar.

Valla maaşa bonservise de bakmıyorum artık... yok alamıyorlar işte beceriksizler... ya eksik gireceksin. Ya lang a falan 25 30 ödeyeceksin...
Leao eksiklikleri gidermeyecekki, santrafor, orta saha ve stoper eksiği hala bariz.

Ha bekleneni verirse hücumda büyük katma değer katar orası ayrı.

2025 gollerine de bakabiliriz aslında, en son kendi mevkisinde rahat oynatıldığı sezon o. Dünya kupasında da öyle ciddi bir düşüş varmış gibi görünmüyordu.

Burada biraz fazla abartılıyor bitik diye. Mental olarak Milan ile bağları koparttığı sezon 2025. O sezonda bile 25 gol katkısı ile tamamlamış sezonu. Skills videosuna gerek yok zaten gözümüzün önünde bir lig, takip ediyoruz. En iyi döneminde bile maç içi kopan birisiydi. Buna rağmen bu adamın son 5, 6 yılı sezon başına gol katkısı 25, 30 arası.

Pek de fiksel bir düşüşü olan birisi değil bence. Taraftarla oynayan bir yapısı da var. O kadar karamsar değilim kendisi için. Uyum, enerji yakalarsa güzel performans verecektir.
Valla Portekiz pasaportlu herkesten korkuyorum ben... normal şartlarda 2-3 sene önceki leao viniye falan rakipti o mevkide... şimdiki durumu için artık Allah büyüktür diyorum...

20230814_075045.webp

Bonny'i şimdi alıp Osimhen'in satışından sonra as forvet yapmak harika bir iş olur ama bu andavallar yapamazlar orası ayrı konu.

Mesela şimdi gidip zorunlu satın almayla kiralayacaksın. Atıyorum 1 yıl kiralık +40 zorunlu satın alma.

Bu yıl Osimhen ile birlikte oynayacak. Gelecek yıl Osi'nin satışını (150 milyon €) yapacaksın tak bunu koyacaksın yerine.

Tertemiz iş ama yapamazlar. Ulan yine heyecanlandık.
Bu Bonny gol atamiyor, as forvet olur mu ondan?

Leao eksiklikleri gidermeyecekki, santrafor, orta saha ve stoper eksiği hala bariz.

Yahu zaten ilk bakmamız gereken yer orası değildi... sol kanadın yerli en iyi oyuncu ile dolu zaten oraya u23 birisi olmalıydı 10 numara Bruno gibi bir adam alınmalıydı. Forvete u23 alınmalıydı...ne yazık ki lesley geldi onun yerine daha efektif bir u23 alınmalıydı...

Şu anki durum en kötünün 1 tık iyisi işte.

Eksiklere göre hareket edilmediğini bence herkes biliyor ama bu beceriksizlerin saplantı ettiği bir mevkiye bari adam akıllı birisi alınsın diye düşünüyor. Yoksa transfer dönemi açıldığı gibi geçen sezonu riske eden bariz eksiklere, hatta teknik ekibe gerekli takviyeler, hamleler yapılmalıydı. Leao vb. profiller de transfer dönemi biterken pasta üstü çilek tadında heyecanla takip edilirdi.

Bunlar bir tane bile adam akıllı iş yapamadan 4 aydır Leao diye gezdiği için bari orada seviyeyi yüksek tutsun diyor taraftar.

hakan gelse de keşke sara'ya duyuyor musun suyun sesini demek nasip olsa be

Geri
Üst Alt