Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Bu anket kapanacak: .
senin 4 yıllık şampiyon hocan ''Bok gibi yabancı kuralı'' dediği yerde sen TFF ye milim geri attıramıyorken elin kalorifercisi için daha yeni başkan ligler başlamışken kural değiştirtiyor. Sen de o koltukta ''Bön GS boşkonoyom eheeheühe'' diye oturuyorsun.

Leao eksiklikleri gidermeyecekki, santrafor, orta saha ve stoper eksiği hala bariz.

Ha bekleneni verirse hücumda büyük katma değer katar orası ayrı.
eksikliklerin tamamını gidermeyecek belki ama hücumsal kısmını giderecek potansiyeli var. icardi+lang gitti yerine kimse gelmedi. bu ikisinin vereceği katkıyı vermesini bekleyeceğiz.

orta saha-stoper ise bambaşka bir eksiklik kulvarı. umarım ona da çözüm bulurlar kalan 6 günde (hiç sanmıyorum).

Valla Portekiz pasaportlu herkesten korkuyorum ben... normal şartlarda 2-3 sene önceki leao viniye falan rakipti o mevkide... şimdiki durumu için artık Allah büyüktür diyorum...
Bizim takımın ekosistemi de farklı açıkçası. Hiç belli olmaz, bir bakmışsın takımı sırtlayan, takımım süperstarı konumuna gelmiş. Opmaz dediğimiz oluyor, olur dediğimiz sövdürtüyor. İnşallah güzel başarılar yaşarız kim gelirse gelsin.

Batrakov hücum için kilit isim olacak. Onun oyuna etkisi kanatları doğrudan etkileyecek. Hızlı düşünüp hızlı karar veren saha görüşü üst düzey, karar mekanizması doğru çalışan birisi gibi görünüyor. Sazı eline alması gerekecek

Geri
Üst Alt