Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 9.399
- 9.943
- 2.538
Deniz Gül > Demirovic
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leao gelirse kim yedeğe giriyor şimdi? Barış mı sane mi yunus mu? Hadi bakalım...
eksikliklerin tamamını gidermeyecek belki ama hücumsal kısmını giderecek potansiyeli var. icardi+lang gitti yerine kimse gelmedi. bu ikisinin vereceği katkıyı vermesini bekleyeceğiz.Leao eksiklikleri gidermeyecekki, santrafor, orta saha ve stoper eksiği hala bariz.
Ha bekleneni verirse hücumda büyük katma değer katar orası ayrı.
Evet. Maskesine s.çtığımın g.tü!Bu o şerrrefsiz kaleci değil miydi?
Anlık Yunus hepsinin önünde.Leao gelirse kim yedeğe giriyor şimdi? Barış mı sane mi yunus mu? Hadi bakalım...
bu üclüden su an oynamayi hakeden yunus, diger ikisi de yedege cekilmeliLeao gelirse kim yedeğe giriyor şimdi? Barış mı sane mi yunus mu? Hadi bakalım...
Bitshiabu geliyo haaaLeao
Mate Sarr
Bitshiabu
Deniz Gül al gec
Bizim takımın ekosistemi de farklı açıkçası. Hiç belli olmaz, bir bakmışsın takımı sırtlayan, takımım süperstarı konumuna gelmiş. Opmaz dediğimiz oluyor, olur dediğimiz sövdürtüyor. İnşallah güzel başarılar yaşarız kim gelirse gelsin.Valla Portekiz pasaportlu herkesten korkuyorum ben... normal şartlarda 2-3 sene önceki leao viniye falan rakipti o mevkide... şimdiki durumu için artık Allah büyüktür diyorum...
O zamanmaalesef u23 alabiliyoruz oraya sadece
Tabi batsuayiGenç sagbek mi Bitshiabu mu