Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.571
- 12.669
- 1.948
Başkanım henüz son sözünü söylemedi diyen Abdullah Kavukçu’yu anmayacak mıyız ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu zaten b,r primer lig kulübü istedide fena fiyat çekmediler micamara süper oyuncu da çok maliyetli benim hastası olduğum bir herif şahsen
palace sanırım 50 filan vermiştibunu zaten b,r primer lig kulübü istedide fena fiyat çekmediler mi
Sezon basinda Okan hoca bana göre önemli bir sey demisti:
Dk gördükki takim ve taktik kilitlendigi an özel oyunculara sahip olmaniz/ olmamiz gerekiyor.
Bence leaoya baya bi free role verilecek. Jakobs + Eren eforlu sezon gecirecekler + sol os cok belli
Camara U23'e uyuyor, gelsin.
Sarr biraz daha b2b ofansif yönü de fena olmayan birisi. Camara daha defansif. Hangisi bize daha faydalı olurdu acabaEkli dosyayı görüntüle 333010
Lamine Camara daha iyi gözüküyor.
Hangi parayla hangi limitle para ve kontenjan.Fener şu an Leao’yu arıyordur dur imza atma diye
Onlarda limitde kontenjanda bitmezHangi parayla hangi limitle para ve kontenjan.
Bize daha defansif adam lazım bence. Arkayı toplayacak. Tabi her ikisini de takip etmediğim için verilere göre yorum yaptım. Camara iyiyse neden bırakmak istiyor Monaco ve Sarr'ı almak istiyor.Sarr biraz daha b2b ofansif yönü de fena olmayan birisi. Camara daha defansif. Hangisi bize daha faydalı olurdu acaba
Bunlar u23 uymuyor, lamine camara lazımFeneri gördükten sonra bize Sarr veya Camavinga banko lazım
Orta sahada üstünlük kuramazsak ağır arıza çıkar
Singo, Ugurcan, Abdulkerim, Yunus, Eren ve Baris Alper akşam yemeğinde buluştu. (Gece Muhabiri)