- 23 Ocak 2019
- 26.210
- 34.034
- 2.273
@Keramettin TANRIVERDİ Sarr ile arasında kalsın merkezi hangisine emanet ederdin? U23 mevzusunda bağımsız soruyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hoca zaha haric her oyuncu yu baglamayi basarbildi aslinda. Zaha zaten kafadan sakat biriydi. Leao daha iyi o anlamda + genc geliyor
Ümit Davala'yı İnter'den aldık yalnız. Baliç'i realden Milan'dan da sanırım sarr diye birini almıştık (Aynı sene)Ümit davala
Sezon basinda Okan hoca bana göre önemli bir sey demisti:Okan Hoca'nın bu işlerdeki yeteneğinden ziyade oynattığı oyunla Leao'nun oyun karakterinin çok ters olması aslında demek istediğim. Zor görevlerinden biri olacak Okan Hoca'nın... Allah sol beklere, sol stoperlere ve orta sahada sola yakın oynayanlara güç kuvvet, direnç, sağlık versin diyeceğiz...
İstatistiklerine baktım, kante sarr lemina hepsini patates etmiş, acayip bir şeyCamara U23'e uyuyor, gelsin.
Ümit Davala'yı İnter'den aldık yalnız. Baliç'i realden Milan'dan da sanırım sarr diye birini almıştık (Aynı sene)
naber iskendercamara süper oyuncu da çok maliyetli benim hastası olduğum bir herif şahsen
iilik nolsun seni sormalınaber iskender
@Keramettin TANRIVERDİ Sarr ile arasında kalsın merkezi hangisine emanet ederdin? U23 mevzusunda bağımsız soruyorum.