Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    115
  • Bu anket kapanacak: .
Okan hoca zaha haric her oyuncu yu baglamayi basarbildi aslinda. Zaha zaten kafadan sakat biriydi. Leao daha iyi o anlamda + genc geliyor

Okan Hoca'nın bu işlerdeki yeteneğinden ziyade oynattığı oyunla Leao'nun oyun karakterinin çok ters olması aslında demek istediğim. Zor görevlerinden biri olacak Okan Hoca'nın... Allah sol beklere, sol stoperlere ve orta sahada sola yakın oynayanlara güç kuvvet, direnç, sağlık versin diyeceğiz...

Leao
Lamine Camara
Deniz Gül
Bitshiabu

Ben tamamım arkadaş, muazzam olur

Okan Hoca'nın bu işlerdeki yeteneğinden ziyade oynattığı oyunla Leao'nun oyun karakterinin çok ters olması aslında demek istediğim. Zor görevlerinden biri olacak Okan Hoca'nın... Allah sol beklere, sol stoperlere ve orta sahada sola yakın oynayanlara güç kuvvet, direnç, sağlık versin diyeceğiz...
Sezon basinda Okan hoca bana göre önemli bir sey demisti:

Dk gördükki takim ve taktik kilitlendigi an özel oyunculara sahip olmaniz/ olmamiz gerekiyor.

Bence leaoya baya bi free role verilecek. Jakobs + Eren eforlu sezon gecirecekler + sol os cok belli

futbol temaşa oyunu bunu da formda olursa sunabilecek ender oyunculardan.. bütn kara bulutları dağıtır leao ismi. hele ismi kadar da oynarsa iş şova dönüşür.. evet asıl ihtiyaç değil kesinlikle ama takıma taraftara hava katacak kaç tane böyle transfer olabiliyor.. osimhen de mutludur. ayrıca senin gücünü de gösteriyor 50 verip alabildiğini.. pahalı ama çok boyutlu bir transfer.. klubün marka değerinin yüksekmesi, oyuncuların hocanın ve taraftarın morallerinin yükselmesi için çok önemli bir fırsattı. umarım tutar ve çok başarılı olur.. aidiyet hisseder ve olduğundan daha fazla çabalar..

@Keramettin TANRIVERDİ Sarr ile arasında kalsın merkezi hangisine emanet ederdin? U23 mevzusunda bağımsız soruyorum.
1787772231041.webp

Lamine Camara daha iyi gözüküyor.

Geri
Üst Alt