Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.559
- 103.512
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle seylere inanmaya basladim ben
Böyle seylere inanmaya basladim ben
Adam zaten kiralık nasıl gönderecen?abi lemina kalabilir sıkıntı yok sırf kontenjan açmak için o kadar maliyete girmeye gerek yok. lemina kalsın kaan ilkay ugochukwu gönder. hücuma matys tel gibi genç hamle oyuncuları al. kalan kontenjanı için Pape Matarr Sarr için kullan. orta saha rotasyonu torreira lemina nhaga pape matarr sarr gabriel sara olsun. ugochuckwu gönderince santrafor ve kanatı u23 alabilirsin çok yüksek profile gerek yok kiralık matys tell gibi adamlar. stoper rotasyonu da apokerim jacobs davinson lemina ve singo olur fazlası ile yeterli. devreye kadar patlarsa stoper rotasyonu devrede hamleni yaparsın olmadı türk al ümit akdağ al
Yazdık burada kırk defa talimat vardır yukarıdan diye ama herşeye rağmen şampiyon olacağız bu senede aşağı çekemeyecekler
fark etmez nhaga kiralaAdam zaten kiralık nasıl gönderecen?
GunaydinlarBugün kıpırdama olur gibi hatta yeni isimler bekliyorum ben.
Yahu sen gercekten bu kararlarda taraftarin bir etkisi olduguna inaniyor musun?Her sene ne güzel dolandırıyorlar ya çekirdek alıp izliyorum.
Bernardolar, Camavingalar konuşuluyor sonra Batrakov, Lesley indiriyorlar.
İyi olur bizim taraftara.. Sene başlarken burun kıvırıyorlar birçok ismi eylül gelince “Bari şunu kaçırmasaydık” diye o burun kıvırdıklarına muhtaç duruma gelmeleri güldürüyor.
lesley maliyeti leminanın 2 katı falandır. Kşralama 3 maaş 2,5 depil mi bu herifinabi lemina kalabilir sıkıntı yok sırf kontenjan açmak için o kadar maliyete girmeye gerek yok. lemina kalsın kaan ilkay ugochukwu gönder. hücuma matys tel gibi genç hamle oyuncuları al. kalan kontenjanı için Pape Matarr Sarr için kullan. orta saha rotasyonu torreira lemina nhaga pape matarr sarr gabriel sara olsun. ugochuckwu gönderince santrafor ve kanatı u23 alabilirsin çok yüksek profile gerek yok kiralık matys tell gibi adamlar. stoper rotasyonu da apokerim jacobs davinson lemina ve singo olur fazlası ile yeterli. devreye kadar patlarsa stoper rotasyonu devrede hamleni yaparsın olmadı türk al ümit akdağ al
eski isimler taraftarı pek oyalamıyor artık. bugün böyle hafiften yeni isimler piyasaya salarlar. perşembe akşam ya da cuma ''Anlaşıldı! X futbolcu gelmek için ülkenin kralına sövdü! '' gibi haberler pompalarlar.Gunaydinlar
Bugun beklemeye alternarif isimlere yonelip 5 yeni maceraya atilacagiz ha?
ANK a plani bu , b ve c plani muhabbeti mi yapacak?
Fofana icin yaygara koparmam mesela(ovup alkislamam, maliyet uzerinden karar verdiler gibi bakarim), nasil oyle deyip bunu alirisiniz falan filan diye (bons + maas total maliyetini dikkate alarak tabi, oyle 5 6 farkla konusulan leao ya da sarr olmazsa gulerim), bay ana plan fofana arkasinda hamle olarak aldilar derim.fofana ve demirovic olacak gibi
lemina gönderip ugochukwu tutmanın bize maliyeti daha fazla olur başarısızlık olaraklesley maliyeti leminanın 2 katı falandır. Kşralama 3 maaş 2,5 depil mi bu herifin
Forma rekabeti ve bolgeye verilen maas gibi bakiyor heralde futbol dehasi.Başkana sorsak yedek forvet dışında başka eksiğimiz yok der bence
Lesley deki en buyuk handikap 17 mi 18 mac oynatirsan 30 M mu giriyor onumuzdeki yaz butcesinden. Tehlikeli.lesley maliyeti leminanın 2 katı falandır. Kşralama 3 maaş 2,5 depil mi bu herifin