Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Bu anket kapanacak: .
Son 2 gun fiorentina diye tutturup kerem-vari bir torreira ayriligi ve kapisi kapanmis pape sarr transferi izler miyiz cok meraktayim.

Gerci dun idman videosunda falan torreira fena gormedim , macha cayiyla takiliyordu gene. Kafayi verecekse eyvallah bu noktada.
2 maçtır da gayet iyi oynuyor, kafayı verip zam zam demeye son verirse lucas'tan iyi orta saha bulamayız

Kendi elimizle yıktık o hegemonyayı, biz Torreira,Mertens,İcardi,Osimhen falan alırken rakipler ugoçukular batrakovlar demiroviçler falan alıyordu makası böyle açmıştık ancak bu sene tam tersi oldu
Bu konuda ayni goruste degilim.Yikilan birsey yok ama risk aldik.Rakipler her sene 30 yas ustu ozellikle fb oyuncu aldigi icin bugun bize rakip olamiyorlar.Futbolun ilerlemesi icin takimimiz adina Batrakov gibi oyuncularin da alinmasi gerekiyor.Batrakovun da biraz kucumsendigini dusunuyorum ancak iyi bir istatistikle buraya geldigini ve yasinin 21 oldugunu unutmamak gerekiyor.

2 maçtır da gayet iyi oynuyor, kafayı verip zam zam demeye son verirse lucas'tan iyi orta saha bulamayız
Ona okeyim ve itirazim yok. Agustos ortasinda lig baslamisken dogru ya da yanlis o haberlerin cikmasi asiri rahatsiz etti beni ama dogruya dogru. Arkasi gelmez umarim, baya sinirlendim cunku

Baskana yukardan transfer yapmamasi icin talinat geldi soylentilerinin ana kaynagi Dursun Ozbek’tir.

Lemina'nın yıllığı ne kadardı yeni sözleşmede?

HQgYW7qWMAA1M8J
Bu ne yaw mayına falan mı bastı nasıl getirmişler bu maaşa

Ez abde kadroya alinmamis sakatligi da yok

Ez abde kadroya alinmamis sakatligi da yok
Abde (knee) will not be available for Tuesday's clash against Valencia, according to coach Manuel Pellegrini. "Abde will not be in the squad. We'll see if he can make it for the next one."

Abde will miss a second straight league match as he continues his recovery from the knee injury that sidelined him throughout preseason. The winger had recently returned to team training, but Tuesday's contest comes too soon for his return to action. Abde could instead make his season debut in Saturday's clash against Levante if he continues to progress, with Rodrigo Riquelme expected to remain the primary option on the left wing in his absence.

Abde (knee) will not be available for Tuesday's clash against Valencia, according to coach Manuel Pellegrini. "Abde will not be in the squad. We'll see if he can make it for the next one."

Abde will miss a second straight league match as he continues his recovery from the knee injury that sidelined him throughout preseason. The winger had recently returned to team training, but Tuesday's contest comes too soon for his return to action. Abde could instead make his season debut in Saturday's clash against Levante if he continues to progress, with Rodrigo Riquelme expected to remain the primary option on the left wing in his absence.
demek varmis

Ayrıca tel abartıldığı kadar kötü oyuncu değil hatta bizim lige fazla oyuncu langdan falanda iyi topçu Demirovici bilemem ama
Bir tane yedek yok takımda bunlar Tel getirebilirse şükredelim
Oynadığı seviye Bundesliga Premier Lig çok küçümseniyor
Ki bu oyuncu Almanyada da kapalı savunmalara oynadı
Potansiyeli yüksek sadece bir adım atması lazım
Opsiyonlu kiralansın

Fofana icin yaygara koparmam mesela(ovup alkislamam, maliyet uzerinden karar verdiler gibi bakarim), nasil oyle deyip bunu alirisiniz falan filan diye (bons + maas total maliyetini dikkate alarak tabi, oyle 5 6 farkla konusulan leao ya da sarr olmazsa gulerim), bay ana plan fofana arkasinda hamle olarak aldilar derim.

Ama fofana dersen, pape sarr formulu ve forvet de gormek isterim.

Cunku obur turlu bence sadece 1 transferlerle kapatacagiz leao ya da sarr olarak...hatta beceremediler , sadece beklettikleri demirovic ile bitiredebilirler...
Fofanada telde bu ligde iş yapacak adamlar yaşları genç elden çıkarırız tutmazsa Leao ve İsmail sarı daha çok istiyorum ama söylendiği gibi bunlardan biri gelip forvet alınmayacaksa daha büyük sıkıntı olur ha bu alınacak forvette demirovic profili biri olmamalı

Ayriyetten kimse kendini aklamayada kalkmasın başkanım yukarı başkanım aşağı başkanımın önderliğin de dursun abim diye röpörtaj veriyorlardı yazılan haberlerin hepsi duyumcuşarın sözde habercilerin medyanın kendine olan ilgi sevdası

julian alvarez bekleyen varsa elimde çok ucuza kelepir köprü var

Geri
Üst Alt