Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Bu anket kapanacak: .
Bu haine dur diyemeyen hocası, yöneticisi, basın sözcüsü kim varsa bundan böyle hain olarak anılacaktır.

Artık hoca ve eldeki oyunculara destek olma zamanı bence... umarım bu sene insan üstü bir performans ortaya koyarlar... bu saatten sonra rodri falan gelmeyeceğine göre eldeki oyunculara destek olup performanslarını arttırmak ve sakatlanmamaları içşn dua etmekten başka bir çaremiz kalmadı...

16 Mayısta şöyle bir mesaj atmışım kadro planlaması için, tabi o zaman Manzambi dünya kupası oynamamıştı :)

1787639805453.webp

lemina gönderip ugochukwu tutmanın bize maliyeti daha fazla olur başarısızlık olarak
Taam bende onu diyorum aslında. Kullanmayacağımız herife 6 milyon vermek yerine kullanacağımız adana senelik 3,5 vermek daha akıllıca. Gitsinler u23 bir tane os yada fw bulsunlar diğer kalan u23ü de kanat bölgesinde kullansınlar. Bu kadar zekasız olamazlar heralde.

Batrakov'dan bir Prime Arshavin performansi beklemekten baska caremiz kalmadi gibi gözüküyor

Lesley deki en buyuk handikap 17 mi 18 mac oynatirsan 30 M mu giriyor onumuzdeki yaz butcesinden. Tehlikeli.

En basta hesaplayip leminayla vedalasacaktin. Yaz basinda cok yazdim ,bircok kisi de yazdi. Planlamadaki enkritik karar lemina idi , icardi ile uzatilmayacak belliydi ama o surecide bahane kullandilar.
2 sene peşinden koştuğun adamı tam olabileceği sene almıyorsan zaten orada bir art niyet ararım

berkan gibi yedekten sokabileceğimiz dinamik sağa sola koşan bir orta saha yedeğimiz bile YOK YOK YOK

batrakovun idmandaki şutları 0.5x'te mi yayınlamışlar

Bizim asıl sorunumuz adam almakta değil adam satamamakta, hala Nelsson gibi adamı satamadık. 4-5 milyon euro teklif gelmişti bir ara yok kabul etmemişiz. 7 milyon euroya aldın, oynattın şampiyonluklar kazandın. Kiraladın 1 milyon euro üzerinde kira geliri elde ettin, çıkar artık elinden 3e5e bakmadan.

Bizim asıl sorunumuz adam almakta değil adam satamamakta, hala Nelsson gibi adamı satamadık. 4-5 milyon euro teklif gelmişti bir ara yok kabul etmemişiz. 7 milyon euroya aldın, oynattın şampiyonluklar kazandın. Kiraladın 1 milyon euro üzerinde kira geliri elde ettin, çıkar artık elinden 3e5e bakmadan.
O tren kacti, bir kac gune kontrati feshedildi haberi gelir suan o gorusuluyor.

Pejcinovic'in bonservisini ödeyecek kulup aranıyor!! :)) Galatasaray'dan daha hayırseverini bulmak mümkün değil..
Deniz Undav & Pejcinovic varken tabiki elden Demirovic'i cıkarırlar))

Tırnak içerisinde 25mlere çıkacak "hayırsever" aranıyor.. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Bir tane yedek yok takımda bunlar Tel getirebilirse şükredelim
Oynadığı seviye Bundesliga Premier Lig çok küçümseniyor
Ki bu oyuncu Almanyada da kapalı savunmalara oynadı
Potansiyeli yüksek sadece bir adım atması lazım
Opsiyonlu kiralansın
Ben isterim teli hocam gayet güzel oyuncu tavanı yüksek adamın ve yaşı halen çok genç fizikli adamda ufak tefek de değil öyle

Geri
Üst Alt