Aşil Ohtani
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2026
- 656
- 1.052
- 433
#kayyumözbekistifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taam bende onu diyorum aslında. Kullanmayacağımız herife 6 milyon vermek yerine kullanacağımız adana senelik 3,5 vermek daha akıllıca. Gitsinler u23 bir tane os yada fw bulsunlar diğer kalan u23ü de kanat bölgesinde kullansınlar. Bu kadar zekasız olamazlar heralde.lemina gönderip ugochukwu tutmanın bize maliyeti daha fazla olur başarısızlık olarak
Bence artık keyif almaya bakıyorCtesi anasına avradına küfür yememek için kesin 1 transfer bitirecek de bakalım kimi
@Aşil OhtaniAllah sizi kahretsin inşallah
2 sene peşinden koştuğun adamı tam olabileceği sene almıyorsan zaten orada bir art niyet ararımLesley deki en buyuk handikap 17 mi 18 mac oynatirsan 30 M mu giriyor onumuzdeki yaz butcesinden. Tehlikeli.
En basta hesaplayip leminayla vedalasacaktin. Yaz basinda cok yazdim ,bircok kisi de yazdi. Planlamadaki enkritik karar lemina idi , icardi ile uzatilmayacak belliydi ama o surecide bahane kullandilar.
Bence Demirovic gelirCtesi anasına avradına küfür yememek için kesin 1 transfer bitirecek de bakalım kimi
O tren kacti, bir kac gune kontrati feshedildi haberi gelir suan o gorusuluyor.Bizim asıl sorunumuz adam almakta değil adam satamamakta, hala Nelsson gibi adamı satamadık. 4-5 milyon euro teklif gelmişti bir ara yok kabul etmemişiz. 7 milyon euroya aldın, oynattın şampiyonluklar kazandın. Kiraladın 1 milyon euro üzerinde kira geliri elde ettin, çıkar artık elinden 3e5e bakmadan.
Ben isterim teli hocam gayet güzel oyuncu tavanı yüksek adamın ve yaşı halen çok genç fizikli adamda ufak tefek de değil öyleBir tane yedek yok takımda bunlar Tel getirebilirse şükredelim
Oynadığı seviye Bundesliga Premier Lig çok küçümseniyor
Ki bu oyuncu Almanyada da kapalı savunmalara oynadı
Potansiyeli yüksek sadece bir adım atması lazım
Opsiyonlu kiralansın