Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Bu anket kapanacak: .
Lyon, Fenerbahçe'yi elerse 25, elenirse 50 milyon euroluk oyuncu satışı yapmak zorunda. (L'Equipe)

Malick Fofana bakalım bekleriz.

Yedek forvet olacak birine 20 ve üstü para vermek pek mantıklı değil ama kalan kısa sürede başka çözüm de bulamaz bu isbilmezler pape sarr iş yapacak ihtiyacımız olan profil keşke alabilsek orta saha dolu deyip alınmazsa yazık olacak

çöpe bak bizi istemiyormuş ya yok mu şunu dövecek bir gurbo sen kimsin la :D

Yedek santrafora para harcanmamalı savı nerden çıktı ya? Osimhen 70 maç oynar artık arkasındaki Uguçukumsu oynamasın diye.

Gorusmelerden cook heyecan duyan baskanim baskanimci kavukcu surekli aciklama yapacakti. Ne oldu onu bile beceremediler bunlar ya. Nasil bir yonetim var basimizda ya.

Beşiktaş ve Trabzon var artık kafamız rahat fener yine şampiyon olamıyor

Poku transferinden sonra benim şirazem iyice kaydı... Abi elin gö.ü pokulu takımı ne transferler yaptı. Kendi çapından çok daha büyük adamları transfer etti... Biz iki elimizle bir şeyimizi doğrultamıyoruz...

Sözde Demirovic'le anlaşmış kulübüyle pazarlık halindeydik, bugün adamın gelmek istemediğini duyuyoruz.

Bir halt bilen yok yani

Yok abi ben ban yemeden kimse gelmeyecek gibi.. son totemimde takim bk gibi giderken 3 ay attiniz sampiyon olduk

panoda olursa 2 kapalı ligden 20 yaşındaki çocuklara 60 milyon ödenmiş olacak

Saçma sapan iş oldu

Geri
Üst Alt