Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Bu anket kapanacak: .
Trossard- Poku - Vlahovic - Orkun - Olaitan

Cok da bir bka benzemiyor gibi

Nedim Sertel atıldıktan sonra kanat ve ortasaha kesin gelir

Herif baykuş gibi sıraladı hergun

Son düzenleme:
şu seferovic kılıklı herif girmesin de pono'ya 30 ok ukraynadan daha çok topçu çıkıyor rusyaya göre o yüzden 25 batrakov'a vermişken 30 ukraynalı oyuncuya vermek pek bir şey değil yani adamların referansı var en azından topçu çıkarıyorlar.Onun dışında hem o seferovic kılıklı çöp torbası gelmezse kanat olarak belki zorla leao aldırırız

Trossard- Poku - Vlahovic - Orkun - Olaitan

Cok da bir bka benzemiyor gibi
Abi poku alkmardan demişler de o maclarda kaan ayhan berkan oynadı yav defansta

Hatırlayamadım cocugu.Erken saldılarsa vardır bisey

İlk macta 6 eksik vardı zaten 11dwn

Sallai 2 gol attı 2 maçta falan

Bu Ismail sarr'da one season wonder durumu mu var la Guiza gibi izleyen var mı, çok fena kazık girecek gibi görünüyor.

Bu defter de kapandı. Sevinen olacaktır. Merak ediyorum bu işin sonu nereye bağlanacak bu arada Pono için o teklif doğruysa o gelir gibi ama ben bir bakayım sözleşme bitimine 1 sene kalan oyuncular kimlermiş öyle oyunculara gidip kazık yiyeceğiz gibi.

bjk bile leverkusenden genç bir oyuncuyu ikna edebiliyor ama 4 yılın şampiyonu, çok daha prestijli ve zengin kulübün yönetimi ve hocası hala taraftara türkiyeye getiremiyoruz yalanı söylüyor
leverkusen'in çöpünden 20 kat daha iyi kanat oyuncuları bize gelmek için yırtınıyor da almıyorlar abi napalım yani almıyor adamlar vermiyorlar parayı

Onyekuru - Sörloth da ilk geldiklerinde 1 beklenti yoktu.Lig de kolay 1 Lig Poku bu Lig'de hızıyla Show yapabilir..

Hızlı ve tekniği de fena değil... Teke tek yakaladı mı affetmiyor herif.
Sanki kontraya çıkarsan daha çok iş yapan profil

Bire birde dedin ya ondan dedim

İnsanlar Grenwood çalım atamıyor diyo,halbuki geniş alanda ve geçiş hücumlarinda etkili o da

Geri
Üst Alt