Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.449
- 9.934
- 2.568
Zamanında aynı kafayla gittik elimizdeki tüm parayı son gün Diagne’ye verdik, elimizde patladı. Uzun süre kıçı toparlayamadık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
recepin tezgahına gelmişsin galiba ahbert bu nöbette vecinovic gelecek gibi durmakta
Ben de öyle, daha fazla aşağılanmalı.
Hem bonservis hem maaş, tarihin en skandal transferi muhtemelen.
Rakip takım konusunda var taraftarların neler dedikleri. Bu sezon biraz derki toplu başladı, mücadele ettiği için ses çıksrtan yok, ilk falsosunda başlarlar yine. Yoksa geçen sezon her hafta saydırıyorlardıben taraftarı kastediyorum
Bu sefer pek mümkün değil daha CL fikstürüne girmedik bunlar Erzurum'a 4 attık diye rahat gideriz diye düşünüyorlardır ki ligin açık ara en zayıf takımıyla oynadık 2 gün sonra gerçeği görünce yine panikleyecekler.Bu sene rakiplerin embesilliginden kazara sampiyon olucaz bu herif de basarili sayilacak. Ne sacma hayat.
Gol kralı olmadı mı o bizdeki ilk sezonunda?Zamanında aynı kafayla gittik elimizdeki tüm parayı son gün Diagne’ye verdik, elimizde patladı. Uzun süre kıçı toparlayamadık.
Hocam tolgahan rezil etti ilk gecedenwalla öyle duruyor bari az ve öz msj atalım da bi 10 gün gitsin bu nöbet
Hocam tolgahan rezil etti ilk geceden
Büyü yapmamı ister misin
27 sinde zihninden ne geçirirsen olabilirmiş zaten
Tutulma da geldi
Sana kıyak yapacağım
Sinek ikili olmayi kabullenmesin4 yilin şampiyon hocasina sinek ikili muammelesi yapiyo dursun
80 yasinda kendini futbol ordinaryüsü saniyo herif
Taraftar özellikle tripli Torreira ve siyah ekrana bilenecek.Yalnız en ufak olumsuzlukta özellikle skorda geri düşersek o stad olumsuzluktan yıkılır.
Hem yönetim hem de bazı futbolcular direk feci şekilde ıslıklanır.
Barış'ın olası tekrardan saçma sapan şutları ya da top kayıpları puan kaybına yakın olan maçta stadyumu fena karıştırır.Taraftar özellikle tripli Torreira ve siyah ekrana bilenecek.
Kağıda isim yazıp mumla yakacağımSüper olur nöbet bitmeden 1 transfer isteriz