Aşil Ohtani
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2026
- 653
- 1.048
- 433
tel leşi geleceğine bardakçı kanat oynasın daha faydalı olur, hem defans daha güvenli hale gelir hem de en azından orta fln yapabilior
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam ölümü gösterip sıtmaya razı etti. İşte başkanlık budur şimdi sövecem ban yiyecem dursunaDandik Tel gelse bari diyecek seviyeye getirdiler bizi... Gerçi ben yine demeyeceğim de...
Artik kimseyi sitmaya razi edemiyor. Dogru düzgün iki transfer yapamazsa devre arasına kadar zor kalir, Şampiyonlar liginde birkaç rezalet skor olursa kalamaz. Corum maçında Osimhen'in ettigi beraberlik golunu bile anons edemediler yönetim istifa tezahüratları sebebiyle. Birkaç satilmis gazeteciye yalan haberler yaptırıp transferdeki rezaletin sorumluluğu Okan hocaya yüklemeye calisiyor ama bu saatten sonra çok geç.Adam ölümü gösterip sıtmaya razı etti. İşte başkanlık budur şimdi sövecem ban yiyecem dursuna
Onun gözü orda da adamlarının komisyonu nerede acaba?Gurme taraftar Dursun Başkan’ın gözünün rashfordda olduğunu bilir.
Cafer'i bosuna engellememisim. Herif hala ayni. Cok bilmis ukala tavirlarla herkese laf cakip duruyorO mantikla hep beles oyuncu kovalayalim sanki bu saatten sonra iyi oyunculara alabilecegiz ucuza.. Aralik ayi geldiginde oyuncular yorgunluktan geberince, hoca da 11 kuramayinca nasil olsa para harcamadik diye gobek atariz burada, sorun falan da olmaz kimse icin.
Singo'ya gelince evet iyi oyuncu, aksini soyleyen var mi? Oyuncu sakatlandi ayri bir durum, ya da oynamaya engel olacak bir durum varsa onu arastirip nedir sorun diye baksinlar , is sakata binerse satmaya baksinlar orasini bizim bilmemiz imkansiz.
Sancho manco BOS isler. Bu saatten sonra kimseyi tatmin etmez boyle oyuncular.
Sanki his değil bilgi gibi buBugün kıpırdama olur gibi hatta yeni isimler bekliyorum ben.