Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.715
- 9.121
- 2.518
Bu dursunun takımına okkali bir ucl hezimeti lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu keyfi mi attın usta arayaYedek kalecimiz yok.

Roma’nın 4-0 yendiği maçta en düşük puan alan adamdı zaten, bir tane iş yapmış onu koymuşlar hemen.Mora zerre bizlik bi topçu değildi ya iyi bile çıksa üzülecek bir şey yok
Valla ben bir yere kiralayıp maaşını da biz ödeyeceğiz haberi ile karşılaşmayı bekliyorumO tren kacti, bir kac gune kontrati feshedildi haberi gelir suan o gorusuluyor.
Evet demeyi çok isterdim ama Uğurcan bir sakatlık yaşarsa Günayda, Jankatta ŞL için korkutuyor.bunu keyfi mi attın usta araya![]()
En baştan söyledik renktaşResmen taraftarı uyuta uyuta transfer sezonunun sonuna getirdiler son dk 1-2 panik transferi yapıp zaten şampiyon kadromuzu koruduk yine şampiyon olacağız vs nidalarıyla geçiştirmeye devam edecekler.
1 hafta kala kaç oyuncu eksik şimdi
Yani günayı saymıyorum da 2 tane cl seviyesinde kalecisi olan kaç takım vardır kiEvet demeyi çok isterdim ama Uğurcan bir sakatlık yaşarsa Günayda, Jankatta ŞL için korkutuyor.
Keşke olsaLang i alip transferi kapatiriz
Aynı fikirdeyim ama 2 kaleci arasında uçurum olmamalı. Uğurcan Şampiyonlar ligi kalecisi. Günayla Jankat ZTK kalecileri.Yani günayı saymıyorum da 2 tane cl seviyesinde kalecisi olan kaç takım vardır ki
İlla biri görece aşağı olacak yani
Bence çok yönlü oyuncu arıyoruz Aynı anda Kanat, Forvet, Orta saha, bek, stoper ve kaleci oynayan birini bulabilirsek bence alacağız. Mesele para değil yani!Olmayan parayı her gün birine sıkıyoruz