Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    165
  • Anket kapatılmış .
Ulan geçen sene falan olsa bir umudum olurdu son gün bir iki isim patlatırlar diye... Bu sene hiç umudum yok... Bunlar salıvermişler anasını satayım Galatasarayı....

Bu ülke de arda turan ya da arda güler gibi yetenekli değilsen kimse genç oyuncuya zaman tanımaz. Dua edelim Batrakov iyi oynasın yoksa 2 pas hatasında burada çöp diyecekler keşke mora alsaydık diyecekler.

YA da 1 asist yapsın messi ilan edecekler.

Burası böyle bir yer.
Kimse o na zaman vermez. Taraftarın sabretmesi için ilk 2 maç çok önemli. 2 ara pası, bir asist gol filan yaparsa o zamanı kazanır. Aksi halde ilk maçtan gömmeye hazır bir kitleye sahibiz. Ortamız yok. Ya överken bokunu çıkarıyoruz ya gömerken.

Demirovic transferi aciklandigi an duyumcumsu arkadasi banlayin lutfen

-en az 5 transfer yapacaz
-Leao önumuzdeki 1-2 gun icinde bitti haberleri duser
-barcelona tresoldi transferinden vazgectigi an 5+30 teklife transferi cözeriz

Falan filan. Burdaki gariban arkadaslarda abi transferler ne durumda diye pesinden koṣsun

Abde Ezzalzouli için hiç yabancı basında bizimle adı çıktı mı? geçmişte filan

Ulan geçen sene falan olsa bir umudum olurdu son gün bir iki isim patlatırlar diye... Bu sene hiç umudum yok... Bunlar salıvermişler anasını satayım Galatasarayı....
Abi kulüp başkanının transferle kendisinin ilgilendiği nerede görülmüş. Lafta vizyon, Avrupa kulübüyüz. Bildiğin Amatörce yönetiliyoruz. İşinin ehline görev vereceksin, sen başkansın. İşinin ehli tabi Abdullah Kavukçu değil.

Bir an evvel 28i olsa da taraftar ana avrat sövse tribünde

Kimse o na zaman vermez. Taraftarın sabretmesi için ilk 2 maç çok önemli. 2 ara pası, bir asist gol filan yaparsa o zamanı kazanır. Aksi halde ilk maçtan gömmeye hazır bir kitleye sahibiz. Ortamız yok. Ya överken bokunu çıkarıyoruz ya gömerken.
Kardeşim valla herkes genç genç diyor. Ama gence tahammül eden yok... Ben artık gencine yaşlısına bakmıyorum. Bu ülkede dediğin gibi en zor iş genç oyuncu olmak bakma sen... yangın anında ilk harcanacak adam genç adamdır...

I. Sarr gelmek istiyor
Leao gelmek istiyor
Bu kozu kullanıp alamıyorlarsa yönetimin işbilmezliğidir bu yönetim devam ettiği sürece her transfer dönemi böyle geçecektir

Abi kulüp başkanının transferle kendisinin ilgilendiği nerede görülmüş. Lafta vizyon, Avrupa kulübüyüz. Bildiğin Amatörce yönetiliyoruz. İşinin ehline görev vereceksin, sen başkansın. İşinin ehli tabi Abdullah Kavukçu değil.
Yahu herif artık kendini daha farklı bir konumda görmeye başladı... Artık güç zehirlenmesi mi dersin ne dersin? Sahadakilerin yaptıklarından nemalanan ve herşeyi kendi yapmış sanan bir adam oldu çıktı... Bir de belli zaten övülmekten çok hoşlanıyor. Her çıkan başkanımızın liderliğinde önderliğinde laflarından....

Hoca israrla Sarr'i istiyormus kanatta

I. Sarr gelmek istiyor
Leao gelmek istiyor
Bu kozu kullanıp alamıyorlarsa yönetimin işbilmezliğidir bu yönetim devam ettiği sürece her transfer dönemi böyle geçecektir
Belkide gelmezler nasılsa taraftarı oyalayalım diye gitmişlerdir. Gelmek isteyeceklerini düşünemediler. Başka türlü gittiğin ve seni isteyen oyuncuyu neden almazsın?

Millet kendini arsenal,city taraftarı sanıp leaoya,sarra bile şımarıklık yapıyordu yok şöyleymis,böyleymiş diye.Alin günün sonunda demirovic+tel geldiğinde mutluluğa erersiniz artık tel anadolu depte dk 90da boş kaleye attırmak yerine vurup dağlara atınca topu alkış tutarsiniz

bu transfer döneminde başkan bize şundan çekiyor

20856.jpg
hegelyan bir yaklaşım

Geri
Üst Alt