- 18 Mayıs 2011
- 23.333
- 12.769
- 1.998
Ulan geçen sene falan olsa bir umudum olurdu son gün bir iki isim patlatırlar diye... Bu sene hiç umudum yok... Bunlar salıvermişler anasını satayım Galatasarayı....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse o na zaman vermez. Taraftarın sabretmesi için ilk 2 maç çok önemli. 2 ara pası, bir asist gol filan yaparsa o zamanı kazanır. Aksi halde ilk maçtan gömmeye hazır bir kitleye sahibiz. Ortamız yok. Ya överken bokunu çıkarıyoruz ya gömerken.Bu ülke de arda turan ya da arda güler gibi yetenekli değilsen kimse genç oyuncuya zaman tanımaz. Dua edelim Batrakov iyi oynasın yoksa 2 pas hatasında burada çöp diyecekler keşke mora alsaydık diyecekler.
YA da 1 asist yapsın messi ilan edecekler.
Burası böyle bir yer.
Abi kulüp başkanının transferle kendisinin ilgilendiği nerede görülmüş. Lafta vizyon, Avrupa kulübüyüz. Bildiğin Amatörce yönetiliyoruz. İşinin ehline görev vereceksin, sen başkansın. İşinin ehli tabi Abdullah Kavukçu değil.Ulan geçen sene falan olsa bir umudum olurdu son gün bir iki isim patlatırlar diye... Bu sene hiç umudum yok... Bunlar salıvermişler anasını satayım Galatasarayı....
Kardeşim valla herkes genç genç diyor. Ama gence tahammül eden yok... Ben artık gencine yaşlısına bakmıyorum. Bu ülkede dediğin gibi en zor iş genç oyuncu olmak bakma sen... yangın anında ilk harcanacak adam genç adamdır...Kimse o na zaman vermez. Taraftarın sabretmesi için ilk 2 maç çok önemli. 2 ara pası, bir asist gol filan yaparsa o zamanı kazanır. Aksi halde ilk maçtan gömmeye hazır bir kitleye sahibiz. Ortamız yok. Ya överken bokunu çıkarıyoruz ya gömerken.
söveceklerinden emin olsam bein alırımBir an evvel 28i olsa da taraftar ana avrat sövse tribünde
Abde Ezzalzouli için hiç yabancı basında bizimle adı çıktı mı? geçmişte filan
Kavukçu ve Okan hocanın operasyonu diye almıyor işte. Ağır küfür ağırLeao gelmek istiyorsa ve bizimkiler almıyorsa sonuna kadar küfürü hakediyorlar stadyumda.
Yahu herif artık kendini daha farklı bir konumda görmeye başladı... Artık güç zehirlenmesi mi dersin ne dersin? Sahadakilerin yaptıklarından nemalanan ve herşeyi kendi yapmış sanan bir adam oldu çıktı... Bir de belli zaten övülmekten çok hoşlanıyor. Her çıkan başkanımızın liderliğinde önderliğinde laflarından....Abi kulüp başkanının transferle kendisinin ilgilendiği nerede görülmüş. Lafta vizyon, Avrupa kulübüyüz. Bildiğin Amatörce yönetiliyoruz. İşinin ehline görev vereceksin, sen başkansın. İşinin ehli tabi Abdullah Kavukçu değil.
Belkide gelmezler nasılsa taraftarı oyalayalım diye gitmişlerdir. Gelmek isteyeceklerini düşünemediler. Başka türlü gittiğin ve seni isteyen oyuncuyu neden almazsın?I. Sarr gelmek istiyor
Leao gelmek istiyor
Bu kozu kullanıp alamıyorlarsa yönetimin işbilmezliğidir bu yönetim devam ettiği sürece her transfer dönemi böyle geçecektir
hegelyan bir yaklaşımbu transfer döneminde başkan bize şundan çekiyor
![]()
Karar verin da sizde.. Sarr ı mı istiyor Leao yu mu? Biri Sarr diyor biri Leao diyor... Bence hepsi palavra. Hoca gelip direkt katkı sağlayacak bir kanat oyuncusu istiyor... Adı falan farketmeksizin...Hoca israrla Sarr'i istiyormus kanatta
Keşke ama onu da alamazlarHoca israrla Sarr'i istiyormus kanatta