Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.231
- 14.191
- 1.998
Yunus sakatlandığı an kadro dağılacakyahu bari yalandan yedekten sokulabilecek adamlar alın da 2 sakatlıkta yedek kulübesine bakarken anaokulu yılsonu müsameresi gibi hissettirmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus sakatlandığı an kadro dağılacakyahu bari yalandan yedekten sokulabilecek adamlar alın da 2 sakatlıkta yedek kulübesine bakarken anaokulu yılsonu müsameresi gibi hissettirmesin
olmasa da olur, şımarık ingiliz kulübünü testislerinden yakaladık sıktıkça sıkalım, transfer yapamasak bile elemana sağlam zam yapmak zorunda kalsınalr ya da kadro dışı bıraksınlar sürünsünler. alışmışlar anasını satayım tottenhan mancher chelsea gibi takımları kazıklamaya
transferlerde tek yetkili Dursun Başkan diye biliyorum.
Ekseriyetle hepsi ne demek renktaş?bu muhabirler de en az yönetim kadar haysiyet yoksunu. ekseriyetle hepsi
Jorge Mendes espresso içip komisyonu haricinde bir detayla ilgilenmiyor heralde.Galatasaray’ın Leao için maaş teklifi herkesten yüksek, ama Milan'ın bonservis talebine yakın değil. (Gianluigi Longari)
deniz geçen porto maçında oyuna girdi iyi geldi gözüme bence bu çocukta potansiyel varTel + pape sarr + deniz gül + üakdağ
bari bunu yapın yaw çok atla deve bir şey değil
bu bayağı toparlar kadroyu.Tel + pape sarr + deniz gül + üakdağ
bari bunu yapın yaw çok atla deve bir şey değil
Karilar futbol sevmedigi icin seviuo kahve dayimeyvah eyvah0
eyvah ki ne eyvah
beni yine niye manasızca alıntıladınKarilar futbol sevmedigi icin seviuo kahve dayim
Sarr, Tel, yerli forvetle (Deniz, Bertuğ vs.) min. maliyetle çıkılır bu işin içinden de niyeti iyi değil yönetimin.transfer döneminin abukluğu sebebiyle sanki son çareymiş gibi bir pozisyona düşen mathys tel'i neden kimse beğenmiyor yahu? gayet iyi topçu herif hem de u23'e de uyuyor. sol kanat ve santrafor pozisyonunda oynaması ile iki pozisyonda alternatif oluşturuyor. bunlar onu da alamaz da, keşke olabilse. hem oyuncu kalitesi açısından gayet ideal, hem de yabancı kontenjanı planlamasına cuk oturan bir isim.
kimse ile daha fazla yüz-göz olmadan p.m. sarr ile tel'i tottenham'dan paket yapıp getirmeli. 25 ağustos itibariyle, daha iyisi olamaz zaten.