Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    165
  • Anket kapatılmış .
Safa Kaan Öztürk: "Galatasaray kadrosunda eksilmeye gidebilse, alabileceği 1 numaralı isim Pape Matar Sarr. Ancak şu var; Lemina, bu yaz transferinde Okan Buruk'un 'kesinlikle kalsın' dediği bir oyuncu değildi. Lemina A planı değildi. Başkan Dursun Özbek'in iradesini ortaya koyup, sözleşmesini yenilediği bir isim. Ne Okan Buruk'un ne de Abdullah Kavukcu'nun 'Lemina'yı uzatalım' diye bir görüşü yok. Bu arada ben Lemina'yı severim, mevcut hâliyle Torreira'dan daha faydalı ama planlar sekteye uğruyor."

SON DAKİKA | Abdullah Kavukçu, Ismaïla Sarr transferi için bütün şartları zorluyor.

Kavukçu’nun, yıldız oyuncuyu taraftara “simitin üstündeki susam” olarak sunmak istediği ve transferin tamamlanması için temasları hızlandırdığı öğrenildi.
Bize simitin arasına KAŞAR lazım başkanım

böyle giderse transfer sezonun sonunda yasaklılar eklemeleri neticesinde hiçbir Galatasaray muhabiri olmayacak.Bence yerinde bir karar

Dün gelen 16 yaşındaki bebe ne olmuş? Onu açıklasınlar bari....

Bunun artık değişmesi lazım bence

IMG_3319.webp

Şampiyonlar Ligi kurasını bekliyoruz. Rakipler güçlüyse masrafa gerek yok, güçsüzse kadromuz yeter derler transferi kapatırız.

leao,sarr bunlardan biri zorunluluk direkt.Hadi os,stoper bilmem ne almadın da bunlardan birini al yani bari.Tel falan geçin abiler bu saatten sonra olmaz onun dışında tel'i hiç izlediniz mi bilmiyorum ancak biz zaten zor poz bulan bir takımız kapalı savunmaya karşı , hadi leao alırsın savunmayı açar uzaktan vurur içeri top atar , hadi sarr'ı alsan orada basar bitiriciliği var kafa da vuruyor içeriyi karıştırırsın da tel'i ben beğenmeme rağmen sırf nicelik olsun diye mi istiyorsunuz ? Rennes'ten çıktığından beri aynı adam hiç ilerleme yok bitiricilik zayıf , şut çekeceği yerde pas atar pas atacağı yerde vurur ki zayıf yani o da daha olmamış oyuncu bu kaos ortamında napacak bizde bekletiniz ne yani bal yapamayan arı hani topu getirir içeri sana da bizdeki sorun onu sokamıyo olmamız zaten yoksa sane de getiriyor o topları içeri

SON DAKİKA | Abdullah Kavukçu, Ismaïla Sarr transferi için bütün şartları zorluyor.

Kavukçu’nun, yıldız oyuncuyu taraftara “simitin üstündeki susam” olarak sunmak istediği ve transferin tamamlanması için temasları hızlandırdığı öğrenildi.
Şuan mı

Geri
Üst Alt