Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Bu anket kapanacak: .
Asil ilginc olan ligimizden hic bir kulübün Boniface riskine girmemesi. Evet sakatliktan berbat döndü. Evet sakatliga cok yatkin ama özellikle jk ve bsakahsehir gibi kulüplerin Boniface riskine girmesini beklerdim acikcasi.

Viktor Vatsko: "Ponomarenko'ya olan teklifin büyüklüğü 30 milyon euro seviyelerinde. Kaynaklarım bunu doğruluyor. Galatasaray'ın oyuncuya olan ilgisi çok ciddi ve bu talep uzun zamandır var." (VatskoLive Youtube)

biz mi istemedik acaba

Demirovic konusunda kahvekonyak Tolgahan a ders verdi resmen
Tolgahanin en büyük sorunu yönetime fazla güvenip teklif yaptığımız her oyuncuyu alacağımızı sanması

Madem bilgisi vardı,ismaile sarr ve mate sarri de yazsaydı herkesten önce

Bu arada 55 istiyomus sarr için palace

8 gün kalmış bakalım bu seneki Carlos Vinicius kim olacak.

HQkhwDNWkAEuSU-

Sanki kontraya çıkarsan daha çok iş yapan profil

Bire birde dedin ya ondan dedim

İnsanlar Grenwood çalım atamıyor diyo,halbuki geniş alanda ve geçiş hücumlarinda etkili o da
Onyekuru nun falan bu ligde nasıl iş yaptığını biliyoruz işte... Güncel Onyekuru gibi birisi hatta daha tekniği....

oh be şu çöp girmeyecek bize valla şu demirovic ve lang dışında herkese okeyim artık kim geliyorsa gelsin korkularım bitiyor en azından biraz

Beto veya Haji Wright daha kolay 1 şekilde alınabilir.Ki rahatlıkla katkı sağlayabilecek 2 oyuncu..

Valla bunlar da şaşırdılar ne yapacaklarını ben gidiyorum çok acıktım anasını satayım...

Onyekuru nun falan bu ligde nasıl iş yaptığını biliyoruz işte... Güncel Onyekuru gibi birisi hatta daha tekniği....
Oynasın görelim

Ne desek boş

Onyekuru sol ayağı ile çok güzel bitirdi 2019 da kaç kere hem de

Belçikada 25 gol atmıştı sakatlanmadan önce onyekuru

Poku o kadar atmaz bence

Bu iş geçen yıl ki gibi 'devre arasında eksiklerimizi tamamlayacağız' a doğru gidiyor..

İnanılmaz bir durum yahu.. Hakikaten inanılmaz!!! Bu kadar çapsızlık, beceriksizlik, iş bilmemezlik.. Az biraz aklı çalışan, kendinden utanan bir insan istese de beceremez bu kadarını..

Geri
Üst Alt