Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    93
  • Bu anket kapanacak: .
molgahanda nasil bilsin adam surekli kararini degistiriyor

pono gelirse demekki kanat için kaliteli isme gidecekler listede 2 kaliteli isim var leao ve sarr ikisinden biri kanadımız olur ama belirleyici olacak olan forvete pono yada u23 gelirse

Ne saçmalıyorsun ya Demiroviç son çare falan?

Bazılarınızın gerçekten hayal aleminde yaşıyor ya da Türkçe sorunu yaşıyor.

İlla tek tek kapak mı etmemiz gerekiyor ne derdiniz arkadaş cidden? İnanmıyosan engelle geç sürekli papağan gibi bir muhalefet olma çabası.

Başından beri Demiroviç olmayacak diyorum hala son çare dedin falan diye boş konuşuyorsun.
Forumda gurbo çok ağabey ondan ötürü

bu ortasahanin temposuzlugunu gorunce aklima 10 kisi kalmis juve maci geliyor... bu takimin oyunculardan once metal bi koca ihtiyaci var... nezaman gol yesek takim sapitiyor

İlla tek tek kapak mı etmemiz gerekiyor ne derdiniz arkadaş cidden? İnanmıyosan engelle geç sürekli papağan gibi bir muhalefet olma çabası.

Başından beri Demiroviç olmayacak diyorum hala son çare dedin falan diye boş konuşuyorsun.
Yerli oyuncu sevdasından sıkıldım arkadaş ya.

Sırf Barış ın gönlü olsun diye Leao ya ona vermeyip Sarr deniyorlar. Bunu da beceremeyip gidip en son çare Demiroviç yapıp Tel kiralayacak adamlar.

Maaş dengesi desen saçmalandı. Liyakat 0 kadroda.

Valla Allah yüzümüze baksa da İsmail i erken kovmasalar.

Kahveye konyak biraz fazla kaçmış gibi gözüküyor

Forumda gurbo çok ağabey ondan ötürü
Söylediğimde ciddiyim gerçekten dikkat ediyorum 4-5 kişi var ağır Türkçe sorunu yaşıyorlar herhalde kendi kendilerine bir anlam çıkarıyorlar.

Ben Demiroviç'i biri sokmaya çalışırsa bilin ki bir sıkıntı vardır diyorum. Hoca kanata yetişkin istiyor forvete u23 istiyor diyorum hala adam son çare falan edin diye mabadından bir şeyler uyduruyor.

Kaldı ki bak söylediğim şeye denk gelmiş. Oyuncuya yüksek maaş kulübüne düşük rakam teklif ediyoruz bu problem çıkarıyor her transferde bu adamda da aynı durum var diyorum, işin sonunda oyuncu da süreçten rahatsız olmuş olacak ki geri çevrilmiş.

İşin komik yani oyuncu da kulüp de tamam olsa yine transfer etmeyip bekleteceklerdi alternatifler için.

Bırak kapağı falan yazdıklarını niye siliyon ekşide onu açıkla

Demirovic'ten vazgeçtiğimize göre herhalde toplantıdan Okan hocanın u23 santrafor ve 23 üstü kanat tarafı kazandı diyebilir miyiz? Bana kalsa kanat ve santrafor u23 bulunur mesela Djiu yada Pono + Bahoya- Malick Fofana'yı alıp Nhaga''yı oynama garantisi ile kiralayıp orta sahaya da Pape Sarr almak bizim daha çok sorunumuzu çözer. Lemina, Torreira, Sallai yada Singo'nun bu saatten sonra bir yere gideceğini düşünmüyorum ben.
Okanin hic birsey kazandigini sanmiyorum

Demirovic transferinde dursunun hosuna gitmedigi birsey oldugu icin vazgecilmistir

Geri
Üst Alt