- 4 Ağustos 2009
- 91.806
- 73.769
- 5.358
Ulan dursun üç ay agzimiza ettin pono+leao yapsan bu taraftar gene mutlu olup sineye çekecek. Şunu becer bari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum en son vole ile sutlandiginds gidip oraya bakıyordum geri dönmüşsün ben durmadan buradaki konuşmaları hafızaya atmıyorum ki.50 kere açıkladım ekşiyi takip edeceğine yazdıklarımı takip etseydin
Taraftarın kararda etkisi var mı dedim? Yaz başı 50 isim uçuşurken beğenmediği isimlere bugün muhtaç olmalarından bahsediyorum.
Iyi olur bizim taraftara demissin. Taraftara nasil bir suc yukledin de "iyi olacak taraftara"? Taraftar maclara giderek, urun alarak gorevini fazlasiyla yerine getirdi. Burada taraftar laf atilacak son gruptur.İyi olur bizim taraftara.. Sene başlarken burun kıvırıyorlar birçok ismi eylül gelince “Bari şunu kaçırmasaydık” diye o burun kıvırdıklarına muhtaç duruma gelmeleri güldürüyor.
Dostum en son vole ile sutlandiginds gidip oraya bakıyordum geri dönmüşsün ben durmadan buradaki konuşmaları hafızaya atmıyorum ki.
Fazla gerginlik iyi değil bişey olmaz merak etme en fazla Marmara çırası gibi yanarsın
Sucu reisPono leao ve sol stoper isterim
Lemina giderse de sarr isterim
Aynen sensin kral başarılar bu kafaylaKimse beni şutlamadı güzel kardeşim. Okan için belli bir üslup varmış üstüne geçme dediler.
Ama senin bir yerlerin yanıyor herhalde ki yırtınıyorsun kendi kendine.
Hadi git ötede oyna.
Aynen sensin kral başarılar bu kafayla