Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Bu anket kapanacak: .
Ukrayna dis dunyaya kapali falan degil ki? Adamlar Avrupa kupalarina katilabiliyor.
Ligleri dandik olabilir, o ayri bir sey.
Lig kalitesinden bahsettim hocam. Savaş öncesi Rus ve Ukrayna liglerine kaliteli topçular geliyordu. 2022’den sonra içlerine kapandılar haliyle lig kaliteside düştü

Ciddi ciddi transferi kapattigimizi düsünüyorum

Böyle bir rezalet planlama olamaz

Transfere üc ayri ekip bakiyor birbirinden habersiz inanilir gibi degil

Pape Mate Sarr ile madem anlaştık

Leminayi en kötü basaksehire postalayalim bertug icin

Kiralıkta gitse olur

Ciddi ciddi transferi kapattigimizi düsünüyorum

Böyle bir rezalet planlama olamaz

Transfere üc ayri ekip bakiyor birbirinden habersiz inanilir gibi degil
Üç ayrı ekip anlaştığı oyuncuları bir data havuza atıyor sanırım sonra o havuzda seçim yaparken biz boğuluyoruz. Vaziyet öyle duruyor.

G.tümden element uydurup isim mi atmamı istiyorsun ortaya?

Olmayacak adamları söylüyorum, aktif isimleri söylüyorum ne istiyorsun daha? Boşu boşuna o isme yükselme, ilgimiz yok ya da sinirlenme olacağı yok diyorum.

Senin için transfer haberi sadece bitenlerden ibaret mi?

Sözlükteki karılar senden de sana benzeyenlerden de daha delikanlı ve aklı selim inan.

Hadi seni de engelliyorum.
Bilgin varsa paylaş geç niye ikili münakaşaya giriyon. duyumcuların ortak özelliği işine gelmeyen Bir şey olunca hemen bir hakaret, çocuk gibi azarlamalar. buraya geldin bu zamana kadar bir b.k bildigini de görmedik. yok toplantım var akşam bakarım ne güzel iş yav gün içinde millet ne demiş akşam bi toparlayayım kendimce hikaye yazayım. Nerde kaldı leao,can için 10 milyon fark diyordun. Reinjnders nerde kaldı ? olmayınca yok efendim başkan Okey vermiyor ne güzel memleket yav bende isim sıkayım olursa kral oluruz olmazsa başkan okey vermiyor.

Sayfa 87'den baslayabilirsin ;)
Bu arada hani Pono acayip milliyetciydi? Adam bir anda milliyetci duygularini kaybedip Batrakov ile hasir nesir mi olacakmis? Bu arada dun bu haber cikmadan neden Ponomarenko'ya gitmiyoruz diye yazmistim. Demirovic'den cok daha akillica bir hareket. En azindan bosa savrulmus para olmaz. O tip adamlar TR liginde firsat verirsen, hele ki bizim gibi sampiyonluga oynayan takimda, illa ki cok gol atar.

Bilgin varsa paylaş geç niye ikili münakaşaya giriyon. duyumcuların ortak özelliği işine gelmeyen Bir şey olunca hemen bir hakaret, çocuk gibi azarlamalar. buraya geldin bu zamana kadar bir b.k bildigini de görmedik. yok toplantım var akşam bakarım ne güzel iş yav gün içinde millet ne demiş akşam bi toparlayayım kendimce hikaye yazayım. Nerde kaldı leao,can için 10 milyon fark diyordun. Reinjnders nerde kaldı ? olmayınca yok efendim başkan Okey vermiyor ne güzel memleket yav bende isim sıkayım olursa kral oluruz olmazsa başkan okey vermiyor.
:tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr:

CL kurasıyla transferin ne alakası var?

Sanki en iyi ihtimalleri mi çekeceğiz illa zor takım gelecek.

Ona bakıp transfer yapacaklar demek dünyanın en saçma yalanı...

Bu iddiayı ortaya atanların da inananların da beyin hücrelerini ayrı ayrı seveyim zaten... Ön eleme oynayacakmışız gibi... Eski usul grup kurası çekilirken de diyorlardı bazen, o zaman da kızıyorduk ama ufak da olsa bir mantığı vardı belki o dönem, sonuçta bir torbadan gelen takıma göre grubun zorluk seviyesi ve çıkma ihtimalin çok dramatik değişebiliyordu ama yeni usulde kura her türlü zor ya da daha zor olacak zaten... Eğer hedefin ilk 24'se sen iyi olacaksın her türlü... Önceki sezon Avrupa Ligi'nde bile en kolay kuralardan birini çekmemize rağmen ne kadar zorlandık, neredeyse elenecektik...

Benim kafamda sorun yok güzel kardeşim. Kafasında sorun olanlar sen ve senin gibi aynı zihniyete sahip birkaç kişi daha.

Benim burada bir gelir elde etme durumum yok. Twitter sayfası kasmıyorum bir şey yapmıyorum.

Adam geliyor bildiğini söylüyor demek yerine muhalefet olma çabanız, insanları kızdırma arzunuz, kompleksli davranışlarınızla öne çıkma hevesindesiniz.

Merak etme kimin niyetinin ne olduğunu anlayabilecek tecrübeye sahibim.

Sizler bu huylarınızla sanal hayatı bırakın gerçek hayatta da mutlu olamayacak, asosyal tiplersiniz.

Sen de sana benzerler de yazmasın daha bana. Hepinizi engelledim, ben görmüyorum siz de engelleyin görmeyin işinize bakın.
Hahaahah güldürdün beni be Melikşah daha az kibirliydi senden.

1. Si sana para kazaniyorsun bu işten diyen oldu mu? Olmadı.

2. Si burada Tolgahan a kadar laf söyleyip kendini yüceltmeye çalışan ben miyim yoksa sen mi?

3.sü ve en önemlisi, hani herşeyin farkındaymissin ya o zaman bu yaşına kadar tanımadığın insanlar hakkında atıp tutmamayi da biliyor olman gerekirdi. Benim sosyal hayatımin zekâtını versem senin bir ömrüne yeter.

Dürüst ol egomu sisirdim hoşuma da gitti ama patladım de geç ki bari dürüst biriymiş diyebilelim.

Gözünüzü seveyim şurada küfür bi saatliğine serbest olsun. Yoksa kendimize zarar vereceğiz. Ulan dursun ulan dursun hain

Panoya gerçekten 30 verdilerse muhtemelen Kiev yönetimi şöyle bir duruma girmiştir. Haberi giren kaynakta devamında söylemiş zaten 30 milyonluk teklife inanamadım diye

Geri
Üst Alt