Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Bu anket kapanacak: .
Buraya gelmiş birisi sirk’e çevirmiş ortalığı. Onu engelle, bunu engelle. Hep üst perdeden konuşmalar vs. Bir dünya yalan yanlış bilgiler verip duruyor. Yazdığı günden beridir tutturduğu hiçbir şey yok. Sallamaya devam.

Git X te biraz daha bilgi topla sonra gel buraya sal gitsin :)

Bu arada hani Pono acayip milliyetciydi? Adam bir anda milliyetci duygularini kaybedip Batrakov ile hasir nesir mi olacakmis? Bu arada dun bu haber cikmadan neden Ponomarenko'ya gitmiyoruz diye yazmistim. Demirovic'den cok daha akillica bir hareket. En azindan bosa savrulmus para olmaz. O tip adamlar TR liginde firsat verirsen, hele ki bizim gibi sampiyonluga oynayan takimda, illa ki cok gol atar.
Oyuncu geliyor mu bilmiyorum sadece su anki cikan haberlerde bizim Dinamo'ya cok yuksek teklif yapildigimiz soylenmis Ukrayna medyasinda cok guvenilir bir kaynak tarafindan. En azindan iddia oyle.

Camavinga osimhen kadar etki yaratmaz ama güzel olurdu son dk

watermarked_img_3748302517903140621.webp

G.tümden element uydurup isim mi atmamı istiyorsun ortaya?

Olmayacak adamları söylüyorum, aktif isimleri söylüyorum ne istiyorsun daha? Boşu boşuna o isme yükselme, ilgimiz yok ya da sinirlenme olacağı yok diyorum.

Senin için transfer haberi sadece bitenlerden ibaret mi?

Sözlükteki karılar senden de sana benzeyenlerden de daha delikanlı ve aklı selim inan.

Hadi seni de engelliyorum.
Sözlükteki delikanlı hanımefendi renktaşlarımızdan forumumuza davet edebileceğiniz birileri var mı ? Ortamı biraz daha nezih bir hale getirelim

Ponomarenko sezona 2 golle başlamış agalar

Bu adam transfer işlerine girmez trollüyor de olabilir ama ah keşke olsa be
Olm Dursun işi alenen içeriden bitirmek istiyor herhalde artık

Batrakov sonrası Murdyk ve Ponoramenko ne ayak laaa

Yarın soyunma odasında el bombası ve drone bombalaması haberleri okuyabiliriz

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kerem ve barış isimli oynadıkları futbol ve karakter bakımından sıkıntılı 2 şahıs için yıllardır hem futbolcu yedik hem transfer yapmadık normalde takımlar daha iyisini alalım kadromuz güçlensin diye transfer yapar biz daha kötüsünü alalım yeter ki bu kişiler oynasın diye transfer yapıyoruz bu düpedüz alçaklıktır

Kim niye etsin ki şu süreçten. Başkan bile memnun değil bence.

Ne kadar doğru bilmiyorum tabii ama içeride konuşulan olaylardan biri de bu dönem bir şekilde atlatılıp Erden abiyle buzları eritip tekrar getirmek.

Dursun Özbek sadece şampiyonluğu kaybedince koltuğu kurtarmak için öyle bir hamle yaparsa yapar... Eğer şimdiden böyle bir hamle planlıyorsa şampiyonluğu sattığı komplo teorisi güçlenir...

Olm Dursun işi alenen içeriden bitirmek istiyor herhalde artık

Batrakov sonrası Murdyk ve Ponoramenko ne ayak laaa

Yarın soyunma odasında el bombası ve drone bombalaması haberleri okuyabiliriz

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence yanlış strateji yapıyor. Bir Rus bir Ukrayna bir de Polonyalı alsın seyret cümbüşü

Geri
Üst Alt