Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.722
- 9.129
- 2.518
Bu takıma bir şamar lazım! Örn GS 0-5 :bjk super kupa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncu geliyor mu bilmiyorum sadece su anki cikan haberlerde bizim Dinamo'ya cok yuksek teklif yapildigimiz soylenmis Ukrayna medyasinda cok guvenilir bir kaynak tarafindan. En azindan iddia oyle.Bu arada hani Pono acayip milliyetciydi? Adam bir anda milliyetci duygularini kaybedip Batrakov ile hasir nesir mi olacakmis? Bu arada dun bu haber cikmadan neden Ponomarenko'ya gitmiyoruz diye yazmistim. Demirovic'den cok daha akillica bir hareket. En azindan bosa savrulmus para olmaz. O tip adamlar TR liginde firsat verirsen, hele ki bizim gibi sampiyonluga oynayan takimda, illa ki cok gol atar.
Stoper + orta saha almazsak isimiz Allah'a kalmis. Bunu dini butun olmayan bir adam olarak yaziyorum.Ponomeronko + Leao alır transı kapatırız.
Bahane g.t gibidir herkeste bulunur diye boşuna dememişlerHala yüzü olmadan yazıyor en son son detaylar görüşüyor dediğini göster dedi. Gösterince bir şey diyemeyip yine olayı çevirdi. X'den gördüklerini burada satıyor.
Kucaktan indirmezler öyle diyimStoper + orta saha almazsak isimiz Allah'a kalmis. Bunu dini butun olmayan bir adam olarak yaziyorum.
Nobel baris odulu alacagiz.rusla ukraynalıyı aynı takımda görecegiz
mukemmel planlama
Sözlükteki delikanlı hanımefendi renktaşlarımızdan forumumuza davet edebileceğiniz birileri var mı ? Ortamı biraz daha nezih bir hale getirelimG.tümden element uydurup isim mi atmamı istiyorsun ortaya?
Olmayacak adamları söylüyorum, aktif isimleri söylüyorum ne istiyorsun daha? Boşu boşuna o isme yükselme, ilgimiz yok ya da sinirlenme olacağı yok diyorum.
Senin için transfer haberi sadece bitenlerden ibaret mi?
Sözlükteki karılar senden de sana benzeyenlerden de daha delikanlı ve aklı selim inan.
Hadi seni de engelliyorum.
Olm Dursun işi alenen içeriden bitirmek istiyor herhalde artık
Bu adam transfer işlerine girmez trollüyor de olabilir ama ah keşke olsa be
Hayri'nin açtığı konunun Hayr'i
Kim niye etsin ki şu süreçten. Başkan bile memnun değil bence.
Ne kadar doğru bilmiyorum tabii ama içeride konuşulan olaylardan biri de bu dönem bir şekilde atlatılıp Erden abiyle buzları eritip tekrar getirmek.
Bence yanlış strateji yapıyor. Bir Rus bir Ukrayna bir de Polonyalı alsın seyret cümbüşüOlm Dursun işi alenen içeriden bitirmek istiyor herhalde artık
Batrakov sonrası Murdyk ve Ponoramenko ne ayak laaa
Yarın soyunma odasında el bombası ve drone bombalaması haberleri okuyabiliriz
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi